Vrouw stuurde Harry Styles 8000 brieven

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:32- Foto:

Reuters

Harry Styles hoeft zich geen zorgen meer te maken om een stalker die hem binnen een maand tijd 8.000 brieven stuurde. De vrouw is achter de tralies gezet, meldt BBC.

De 35-jarige Myra Carvalho uit Brazilië stuurde Harry binnen een paar weken tijd duizenden handgeschreven brieven terwijl hij in Groot-Brittannië was. Ze bestelde online een reeks kaarten die naar zijn adres werden gestuurd en stuurde zelfs een aantal trouwkaarten.

Afgelopen week moest de vrouw voor de rechter verschenen, waar ze kreeg te horen dat ze is veroordeeld tot veertien weken gevangenisstraf vanwege stalking. Ook krijgt ze een straatverbod van tien jaar en mag ze geen enkel evenement meer bijwonen waar Harry optreedt.

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer