Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Temptations Delphine bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-01 mei 2024 om 06:44

Delphine De Vrieze is voor het eerst mama geworden. De ‘Temptation Island’-ster laat via Instagram weten dat ze is bevallen van haar dochtertje.

Het kindje zag maandag het levenslicht en werd Mone genoemd. “Lang verwacht, nooit gedacht, toch gekomen. Het kindje van ons dromen”, schrijft Delphine erbij.

De realityster, die bekend werd door haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2021 met haar ex Bert, kreeg het kleine meisje met haar vriend Ruben. Het koppelde kondigde in oktober aan een baby te verwachten. Een maand later maakten ze het geslacht bekend.

Justin Bieber gaat door moeilijke tijd

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:32

Fans maken zich zorgen om Justin Bieber. De zanger heeft deze week verschillende foto’s gedeeld waarop hij huilend te zien is en zijn volgers vragen zich nu af wat er met hem aan de hand is. Een bron van Entertainment Tonight zegt dat Justin door een moeilijke periode gaat.

“Justin heeft de laatste tijd wat problemen gehad”, aldus de insider. “Hij heeft het moeilijk en voelt zich niet meer als zichzelf.” Justins vrouw Hailey zou er volgens de bron alles aan doen om Justin hierdoorheen te helpen. “Ze heeft altijd haar best gedaan om er voor Justin te zijn, maar het is moeilijk voor haar om hem te zien worstelen. Ze doen hun best om de zaken te laten werken en steunen elkaar. Ze doen er alles aan om het weer goed te laten komen.”

Wat er precies aan de hand is, laat de bron niet los.

Ontdek meer