Hogwarts Legacy maakt exclusieve Twitch-drops gratis beschikbaar voor alle spelers

Nico De Greef-14 november 2023 om 20:13

Warner Bros Games en Avalanche Software komen met leuk nieuws voor spelers van de game 'Hogwarts Legacy': de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat alle exclusieve Twitch Drops vanaf heden gratis beschikbaar worden gemaakt voor alle spelers.

In de maanden na de lancering van het spel organiseerde ontwikkelaar Avalanche Software verschillende Twitch-livestreams waar gamers exclusieve in-game items konden verkrijgen door naar de streams te kijken.

Die items zijn nu niet langer enkel meer beschikbaar voor Twitch-leden maar kunnen vanaf nu ook gratis gedownload worden door alle spelers. In totaal gaat het om 11 cosmetische items, waaronder outfits van de beroemde tovenaar Merlijn en Professor Abraham Ronen.

Om de items te verkrijgen, hoeven spelers simpelweg hun game te lanceren. Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster (zie voorbeeld op onderstaande afbeelding) die de speler zal vragen om de items aan hun inventory toe te voegen.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer