Hoofdrolspeler 'Star Wars Jedi'-games bevestigt plannen voor derde deel

Nico De Greef-14 november 2023 om 11:36

Cal Kestis-acteur Cameron Monaghan heeft tijdens de fanconventie Ocala Comic Con in Florida bevestigd dat een derde game in de Star Wars Jedi-reeks in de maak is.

Acteur Cameron Monaghan, die in Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Jedi: Survivor de hoofdrol speelt van de jedi Cal Kestis, heeft bevestigd dat er gewerkt wordt aan een derde deel in de reeks. De acteur deed die onthulling tijdens een Q&A-panel op de fanconventie Ocala Comic Con in Florida waar hij vergezeld werd door actrice Tina Ivlev, bekend voor het spelen van de rol van Nightsister Merrin in de Jedi-games.

Volgens Cameron zou een derde deel zich op dit moment nog in een heel vroege beginfase bevinden. Zo zouden er al enkele gesprekken hebben plaatsgevonden. Beide acteurs hopen echter snel te kunnen beginnen met de echte ontwikkeling van de game.

Dat er een nieuwe Star Wars Jedi-game zit aan te komen, is natuurlijk niet geheel onverwacht. De eerste twee games werden uitermate positief door fans onthaald en deden het ook commercieel erg goed. Daarnaast heeft de regisseur van de reeks, Stig Asmussen, aangegeven er altijd van te hebben gedroomd om het verhaal van Cal Kestis als een trilogie te kunnen uitbrengen.

Ondanks de uitspraak van Asmussen, zal hij geen deel uitmaken van de ontwikkeling van de volgende Star Wars Jedi-game. Zo raakte in september van dit jaar bekend dat de regisseur abrupt ontwikkelaar Respawn Entertainment had verlaten. Een reden voor zijn vertrek werd niet gegeven. Wie Stig Asmussen uiteindelijk moet vervangen, is momenteel niet geweten.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer