Lidl komt met kroketletter

Karen Luiken-22 oktober 2023 om 08:01

Vergeet chocoladeletters, pepernoten of taaitaai. Supermarktketen Lidl heeft nu een snack die veel beter is dan al deze sinterklaastraktaties. De winkel komt met een kroketletter!

De letter is precies wat je ervan verwacht: een sinterklaasletter zonder chocolade, maar mét een zachte vulling van rundvleesragout en een knapperige buitenkant.

Je kunt de kroketletter zowel in de oven als in de airfryer opwarmen. Kopen? Dat kan voor twee euro in het filiaal van Lidl!

Delirium komt met alcoholvrij bier

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 11:25

De iconische roze olifant van Delirium gaat alcoholvrij. Brouwerij Huyghe lanceert Delirio, een blond speciaalbier zonder alcohol, maar boordevol smaak. Klinkt als de moeite, toch?

De keuze voor alcoholvrij is geen toeval. De vraag naar alcoholvrije bieren is enorm gegroeid in België, en daar speelt Huyghe slim op in. "Mensen willen vaker alcoholvrij drinken, maar wél met de volle smaak van een speciaalbier", zegt CEO Alain De Laet. Met Delirio krijg je fruitige en kruidige smaken, en hoppige toetsen die zorgen voor een pittig feest in je mond.

Het brouwen van een alcoholvrij bier bleek wel even wennen. Het team werkte met een speciale gist die geen alcohol aanmaakt en experimenteerde met verschillende granen om die typische Delirium-touch te behouden. Het resultaat? Een bier met slechts 0,3% alcohol dat smaakt alsof je een volwaardig speciaalbier drinkt. Het alcoholvrije olifantje scoort hoog in blind tastings. Perfect voor wie wil genieten zonder kater.

Delirio is te vinden in de winkelrekken of van het vat. Schol!

Hawaiian opent vierde vestiging in Gent

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 11:05

Dat poke bowls razend populair zijn, bevestigt Hawaiian voor de zoveelste keer. De keten opent morgen (woensdag 16 oktober) de deuren van alweer de vierde vestiging in Gent.

Het nieuwe restaurant vestigt zich op de Kraanlei aan het Gravensteen. Op het menu vind je allerlei verschillende poke bowls met vis, vlees of vegan opties. Je kunt kiezen voor een standaard gerecht of je eigen poke bowl creëren.

"We zijn verheugd om ons succesverhaal voort te zetten en onze nieuwe thuis te vinden in Gent," zegt CEO Mattijs Hermans. "Onze missie is altijd geweest om gezonde voeding toegankelijk en lekker te maken voor iedereen. We kijken er naar uit om de Gentenaars weer te verwelkomen en te verrassen met onze overheerlijke, verse bowls."

Ben je morgen (in de buurt van) Gent? Zorg dan dat je rond 12.00 uur bij de opening van de vierde Hawaiian-vestiging bent. De eerste honderd klanten krijgen namelijk een gratis bowl!

Ontdek meer