Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Nieuw in Gent: Oh!Ma - klassiekers, but make it vegan

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 11:07- Foto:

via: Oh!Ma

Het nieuwe restaurant Oh!Ma heeft zijn deuren geopend in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent. Je kan er van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor heerlijke plant-based gerechten.

Tijdens de Gentse Feesten kon je al 10 dagen lang proeven van de 100% plant-based keuken in de pop-upversie van het restaurant, en dat viel in de smaak. Oh!Ma is here to stay, bewijzen ze nu met een vaste stek in hartje Gent. Het restaurant serveert klassieke gerechten, met een verfrissende, vegan twist. Denk aan: vol-au-vent, spaghetti bolognaise, kaaskroketten en meer.

En voor wie het graag wat vettiger heeft, is er ook een plantaardige versie van het legendarische 'Julientje'. Aanrader!

Nieuwe frituur voor Antwerpse studenten: 'Den Os'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 10:01- Foto:

Somia Lone via Unsplash

Goed nieuws voor Antwerpse studenten die een vettige midnight snack craven! Na al die tijd is er opnieuw een frituur op de Ossenmarkt, dat meldt Gazet Van Antwerpen.

In 'Den Os' op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat in Antwerpen, kan je tot in de vroege uurtjes lekker en vettig eten. De frituur ligt in het hart van de studentenbuurt en is open van 16 uur tot 4 uur 's nachts.

Friturist Dennis wil er meer bieden dan in een gewoon frietkot. Naast het traditionele aanbod pakt hij uit met twee opvallende items. Ten eerste zijn er de 'loaded fries', frietjes overgoten met een mix van saus, vlees, kaas en groenten. En ten tweede, het eigen biertje, het Os'ke, in samenwerking met brouwerij De Mortselarij in Mortsel. Een Os'ke in den Os op de Ossenmark, dat kan niet slecht zijn, toch?

Ontdek meer