WIN: 1 jaar gratis Frozen Cocktails van 24 ICE!

Joyce Vander Auwera-06 september 2023 om 12:45- Foto:

24 ICE

24 ICE, het ijsje dat een klein feestje in je mond houdt. Als je dacht dat het niet beter kon dan een verfrissend, zomers waterijsje: you will be surprised! In 2014 besloten enkele slimme geesten om van saaie waterijsjes iets heel spannends te maken, met een vleugje cocktail en een knipoog van alcohol (5%, om precies te zijn).

De verfrissende Frozen Cocktails van 24 ICE zijn als een kleurrijk feestje in een handige verpakking! Met zeven smaken om uit te kiezen, beloven ze een ijskoud avontuur zonder gedoe:

 1. Flügel - Voor een explosie van smaak die je zo van je voeten zal blazen dat je de grond raakt (maar niet te letterlijk).
 2. Gin & Tonic - Een ijsje met een twist! Perfect om jezelf te verfrissen zonder een cocktailshaker in de buurt.
 3. Mojito - Het zomerse briesje in ijsvorm, zonder de muntblaadjes tussen je tanden.
 4. Strawberry Daiquiri - Een heerlijk zoete traktatie...
 5. Limoncello - Zure liefde in de vorm van een ijsje.
 6. Vodka Energy - De ideale manier om je op te peppen voor een leuk feestje.
 7. Pornstar Martini - Een ijsje dat net zo leuk is als de naam doet vermoeden.

En het beste van alles? Je kunt ze krijgen met een vleugje alcohol (5%) om de stemming erin te brengen, of zonder (0.0%) als je gewoon wilt chillen. Plus, ze bevatten slechts 56 calorieën per stuk, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je ijsjesbuikje! 😎

Of je nu een feestje, verjaardag of barbecue organiseert, deze Frozen Cocktails zijn de ideale metgezel. Leg de vloeibare pareltjes gewoon 24 uur in de vriezer (-18°C), en voilà, je hebt je eigen cocktail-ijsjes om te serveren. Extra handig: de ijsjes mogen ontdooien en daarna terug ingevroren worden, de kwaliteit blijft gegarandeerd!

Onthoud wel: geniet, laat dat feestbeest in je los, maar houd je tong in toom! Lik met verstand.

24 ICE

En wij hebben superleuk nieuws. Via TAGMAG kan jij een jaar lang gratis 24 ICE waterijsjes winnen t.w.v. €780! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet geniet jij binnenkort van een overheerlijk assortiment cocktail-ijsjes!

Ben je helemaal overtuigd van deze lekkernij en wil je graag uitpakken in stijl op je volgende home of kot party? Bestel NU je Frozen Cocktails via de website van 24 ICE met de kortingscode 'TAGMAG24' om 24% korting te krijgen op je bestelling boven €15!

De code is de hele maand september geldig, let's go!

Coca-Cola lanceert nieuwe smaak

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:54

Coca-Cola heeft iets nieuws in petto. Het merk lanceert deze maand de K-Wave Zero Sugar, een fris drankje dat gezien wordt als een ode aan de K-popwereld.

De nieuwe smaak is alweer de zesde in het rijtje van Europese lanceringen binnen het Creations-platform, na onder andere een limited edition in samenwerking met wereldwijd bekende artiest Marshmello en Coca-Cola 3000.

Coca-Cola is voor de lancering een samenwerking aangegaan met drie van de populairste K-popgroepen: Stray Kids, ITZY en NMIXX, en met K-popicoon Jin Young Park. Samen komen ze niet alleen met een drankje, maar ook met een videoclip en kledingcollectie.

De Coca-Cola K-Wave Zero Sugar is vanaf nu te vinden in de winkelrekken van Carrefour, O’Tacos en Kinepolis-vestigingen in België. Het gaat om een limited edition, dus je kunt het drankje kopen zolang de voorraad strekt.

Red Bull lanceert waanzinnige ruiltocht doorheen Europa

Joyce Vander Auwera-13 februari 2024 om 14:30- Foto:

Red Bull Content Pool

Bereid je voor op het avontuur van je leven met Red Bull Can You Make It? Hier worden teams van over de hele wereld uitgedaagd om in zeven dagen Europa te doorkruisen: zonder geld, smartphone, vervoer of slaapplaats. Het enige betaalmiddel? Red Bull blikjes! Het doel is simpel: bereik de finish in Berlijn met het hoogste aantal punten. Drie Belgische teams maken dit jaar deel uit van dit onvergetelijke avontuur.

In 68 steden, waaronder Brussel en Oostende, wachten checkpoints met uitdagende opdrachten zoals koeien melken, muurklimmen, parachutespringen en zelfs een heuse F1-pitstop. Als kers op de taart moeten de teams dagelijks hun avonturen vloggen. De race begint op 21 mei 2024 vanuit Amsterdam, Barcelona, Boedapest, Kopenhagen of Milaan. Let's go!

Enkele feiten en cijfers:

 • 285 teams uit 63 landen nemen deel aan dit avontuur met elk 3 teamleden.
 • Het avontuur begint op 21 mei en duurt maximaal 7 dagen.
 • Met 5 startpunten en slechts 1 finish in Berlijn, belooft het een epische reis te worden.
 • Er zijn 68 checkpoints in 17 Europese landen, met geheime uitdagingen in België (Brussel en Oostende).
 • Teams kunnen punten verdienen door checkpoints te halen, uitdagingen te voltooien en dagelijks te vloggen.
 • In totaal zijn er 68.000 Red Bull blikjes beschikbaar, dat is meer dan 230 per team voor een hele week.
 • Deelnemers geven al hun persoonlijke bezittingen af en mogen alleen een lichte rugzak meenemen, inclusief een nieuwe smartphone met een speciale app voor het vastleggen en delen van hun avontuur in real-time.
 • De laatste editie was in 2018, met de finish in Amsterdam.

Inschrijven kan tot 31 maart 2024 via deze link, waar je een team van 3 personen samenstelt en een leuke video uploadt om te laten zien waarom jouw team deze uitdaging verdient. Uit alle Belgische inzendingen worden 3 teams geselecteerd voor het avontuur in mei. Good luck!

Red Bull Content Pool

Ontdek meer