WIN: 1 jaar gratis Frozen Cocktails van 24 ICE!

Joyce Vander Auwera-06 september 2023 om 12:45- Foto:

24 ICE

24 ICE, het ijsje dat een klein feestje in je mond houdt. Als je dacht dat het niet beter kon dan een verfrissend, zomers waterijsje: you will be surprised! In 2014 besloten enkele slimme geesten om van saaie waterijsjes iets heel spannends te maken, met een vleugje cocktail en een knipoog van alcohol (5%, om precies te zijn).

De verfrissende Frozen Cocktails van 24 ICE zijn als een kleurrijk feestje in een handige verpakking! Met zeven smaken om uit te kiezen, beloven ze een ijskoud avontuur zonder gedoe:

 1. Flügel - Voor een explosie van smaak die je zo van je voeten zal blazen dat je de grond raakt (maar niet te letterlijk).
 2. Gin & Tonic - Een ijsje met een twist! Perfect om jezelf te verfrissen zonder een cocktailshaker in de buurt.
 3. Mojito - Het zomerse briesje in ijsvorm, zonder de muntblaadjes tussen je tanden.
 4. Strawberry Daiquiri - Een heerlijk zoete traktatie...
 5. Limoncello - Zure liefde in de vorm van een ijsje.
 6. Vodka Energy - De ideale manier om je op te peppen voor een leuk feestje.
 7. Pornstar Martini - Een ijsje dat net zo leuk is als de naam doet vermoeden.

En het beste van alles? Je kunt ze krijgen met een vleugje alcohol (5%) om de stemming erin te brengen, of zonder (0.0%) als je gewoon wilt chillen. Plus, ze bevatten slechts 56 calorieën per stuk, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je ijsjesbuikje! 😎

Of je nu een feestje, verjaardag of barbecue organiseert, deze Frozen Cocktails zijn de ideale metgezel. Leg de vloeibare pareltjes gewoon 24 uur in de vriezer (-18°C), en voilà, je hebt je eigen cocktail-ijsjes om te serveren. Extra handig: de ijsjes mogen ontdooien en daarna terug ingevroren worden, de kwaliteit blijft gegarandeerd!

Onthoud wel: geniet, laat dat feestbeest in je los, maar houd je tong in toom! Lik met verstand.

24 ICE

En wij hebben superleuk nieuws. Via TAGMAG kan jij een jaar lang gratis 24 ICE waterijsjes winnen t.w.v. €780! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet geniet jij binnenkort van een overheerlijk assortiment cocktail-ijsjes!

Ben je helemaal overtuigd van deze lekkernij en wil je graag uitpakken in stijl op je volgende home of kot party? Bestel NU je Frozen Cocktails via de website van 24 ICE met de kortingscode 'TAGMAG24' om 24% korting te krijgen op je bestelling boven €15!

De code is de hele maand september geldig, let's go!

WIN: 5 packages YUN ACN Repair Therapy

Joyce Vander Auwera-20 september 2023 om 13:30

Stel je voor dat je huid een microscopisch ecosysteem is, net als een miniatuur regenwoud. In dit ecosysteem leven allerlei bacteriën en schimmels, wat we het 'Microbioom' noemen.

Hier komt het interessante deel: wanneer we normale verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en conserveringsmiddelen gebruiken, raken we dit fijne evenwicht in ons microbioom kwijt. Slechte bacteriën, zoals die vervelende acne-veroorzakers, krijgen de overhand en leiden tot puistjes en acne. Niet echt wat we willen!

Gelukkig is er een oplossing: de probiotherapie van YUN! Het herstelt het evenwicht door goede bacteriën toe te voegen, gezellige feestgangers die iedereen wil in zijn Microbioom Ecosysteem.

Dat doet de ACN PROBIOTIC REPAIR Gezichtscrème, met zijn letterlijk 'actieve' ingredient: miljoenen levende bacteriën, die als plezante feestgangers het feestje op jouw huid terug op gang trekken en de partycrashers buiten wippen (aka: bacteriën die acne veroorzaken). Zo hoef je niet alle bacteriën aan te vallen maar kan je dankzij levende lactobacillen puistjes snel en doeltreffend aanpakken.

Nu, over naar de YUN-innovatie: microcapsules. Deze kleine bolletjes, ongeveer ter grootte van een hagelslagkorrel en de look van pareltjes, fungeren als veilige schuilplaatsen voor onze goede bacteriën. Ze staan klaar om in actie te komen zodra ze jouw huid tegenkomen. Een soort geheime bondgenoten van ons Microbioom Ecosysteem!

Je huid is als een fijn afgestemd micro-ecosysteem, en met YUN ACN Therapy geef je het de ondersteuning die het nodig heeft. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is de hele ACN-familie klaar om je huid continu te beschermen, te versterken en te herstellen. Bye puistjes, hello gezond Microbioom Ecosysteem!

Superleuk nieuws: wij geven 5 YUN ACN Repair Therapy packages weg! En jij kan één winnen! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet shine jij binnenkort op school met een acnevrije huid. ✨

Veel succes!

PS: Wil je je huid zeker trakteren op een YUN Repair package? Bestel het via de website van YUN.

Fievankerckhoven

Stap 1: Reinig met ACN DEEP EXFOLIATING Face Wash

 • Verwijdert de voedingsbodem voor de C. acnes bacterie met 1% salicylzuur en 1% melkzuur
 • Voorkomt puistjes, mee-eters en onzuiverheden
 • Exfoliëring van dode huidcellen
 • Compatibel met YUN probiotica
 • Zure pH (4,5) ideaal tegen C. acnes
 • Gepatenteerde microbioomveilige formule
 • 0,0 /NON-IRRITANT

Stap 2: Behandel met ACN PROBIOTIC REPAIR Face Cream

 • Duurzame en veilige oplossing tegen puistjes
 • Bevat microcapsules met levende bacteriën voor actief herstel van het microbioom
 • Tot meer dan 50% meer hydratatie
 • 100% zichtbare verbetering in 4 weken
 • Gebruik in combinatie met een ACN Wash voor een optimaal resultaat
 • Gepatenteerde microbioomveilige formule
 • 0,0 /NON-IRRITANT

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Ontdek meer