Pure luxe: nieuwe Louis Vuitton-hotel in Parijs!

Dieter Blarinckx-28 september 2021 om 06:59

Wie al eens een zakcentje op overschot heeft en zich wil wanen in pure luxe, kan misschien eens een tripje overwegen naar de Franse hoofdstad. Daar opende onlangs immers een nieuw hotel van fashiongigant Louis Vuitton, het Cheval Blanc Paris.

En met een zakcentje op overschot, bedoelen we dan ook een serieus centje. Voor een nacht in een doodnormale kamer, betaal je zo’n 1.200 euro per nacht. De Seine Suites boek je vanaf 4.000 euro en voor de Notre Dame Suite betaal je 5.408 euro per nacht!

Het luxehotel ligt mooi aan de Seine, in hartje Parijs en telt amper 72 kamers. Hét paradepaardje van het Cheval Blanc is ongetwijfeld de Notre Dame Suite. Die is maar liefst 100 vierkante meter groot, beschikt over een kleedkamer, 24/7 service, walk-in hammam-douche, Dior Beauty Bar én een fantastisch en magnifiek uitzicht op de Notre Dame.

Daarnaast bevat het hotel ook nog een eigen shopparadijs, met de meest luxueuze merken, waanzinnige zwembaden, een spa en een luxe salon.

Benieuwd? Volg hen dan zeker via Instagram, of neem een kijkje op hun website!

Telt seks als workout?

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 12:15

Sportief zijn zonder je bed uit te komen? Het kan! Goede seks is niet alleen leuk, maar het is ook goed voor je gezondheid. En ja, volgens experts kan het tellen als workout.

Seks heeft tal van gezondheidsvoordelen. Het vermindert stress, bevordert slaap en versterkt de band. Afhankelijk van hoelang de vrijpartij duurt en in welke posities je belandt, kan het een full body workout worden, waarbij flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen vereist zijn.

Volgens een onderzoek van Lelo, een seksspeeltjesbedrijf, zijn 'The Butter Churner', 'Standing', en 'The Kneeling Wheelbarrow' de standjes die gemiddeld de meeste calorieën verbranden voor zowel mannen als vrouwen.

Dus om hoeveel calorieën gaat het gemiddeld? Onderzoekers van de Universiteit van Montreal vroegen 21 heteroseksuele koppels tussen 18 en 35 jaar om gedurende vier weken één keer per week seks te hebben en de verbrandde calorieën te tracken. Uit het onderzoek bleek dat vrouwen gemiddeld ongeveer 69 calorieën verbrandden tijdens een halfuurtje seks, terwijl mannen ongeveer 100 calorieën verbrandden. Je kan daar nog eens 18 tot 30 calorieën extra aan toe voegen door te kreunen en zuchten.

Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Ontdek meer