Pure luxe: nieuwe Louis Vuitton-hotel in Parijs!

Dieter Blarinckx-28 september 2021 om 06:59

Wie al eens een zakcentje op overschot heeft en zich wil wanen in pure luxe, kan misschien eens een tripje overwegen naar de Franse hoofdstad. Daar opende onlangs immers een nieuw hotel van fashiongigant Louis Vuitton, het Cheval Blanc Paris.

En met een zakcentje op overschot, bedoelen we dan ook een serieus centje. Voor een nacht in een doodnormale kamer, betaal je zo’n 1.200 euro per nacht. De Seine Suites boek je vanaf 4.000 euro en voor de Notre Dame Suite betaal je 5.408 euro per nacht!

Het luxehotel ligt mooi aan de Seine, in hartje Parijs en telt amper 72 kamers. Hét paradepaardje van het Cheval Blanc is ongetwijfeld de Notre Dame Suite. Die is maar liefst 100 vierkante meter groot, beschikt over een kleedkamer, 24/7 service, walk-in hammam-douche, Dior Beauty Bar én een fantastisch en magnifiek uitzicht op de Notre Dame.

Daarnaast bevat het hotel ook nog een eigen shopparadijs, met de meest luxueuze merken, waanzinnige zwembaden, een spa en een luxe salon.

Benieuwd? Volg hen dan zeker via Instagram, of neem een kijkje op hun website!

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Hallmark lanceert kerstdecoratie van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-06 augustus 2022 om 08:57

Hoewel de zomer nog volop bezig is, kijken toch al veel mensen uit naar de leukste tijd van het jaar: de warme en gezellige feestdagen. En fans van 'Harry Potter' hebben een éxtra reden om uit te kijken naar die magische periode.

Het Amerikaanse lifestylemerk Hallmark komt namelijk met een magische en gezellige 'Harry Potter'-kerstcollectie. Zo kan je een heel kerstdorp kopen, individuele shops uit Diagon Alley of Hogsmeade, en zelfs ornamenten voor in je kerstboom!

De prijzen voor deze kerstitems variëren tussen de 30 en 130 dollar en zijn verkrijgbaar via de webshop van Hallmark.

Het is nooit te vroeg om al kerstinkopen te doen, dus shoppen maar!

Check hieronder al enkele voorbeelden:

Ontdek meer