Tony's Chocolonely opent chocolade pop-up in Brussel

Karen Luiken-30 maart 2023 om 08:03

Let even goed op als je gek bent op chocolade. Tony’s Chocolonely opent vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april een pop-up in Brussel. Inclusief héél veel chocolade en interessante informatie over het merk.

Tony’s Chocolonely is tien jaar geleden gestart met een bijzondere missie. Namelijk: alle chocolade ter wereld slavenvrij maken. Niet alleen de traktaties van het merk zelf, maar ook die van alle andere bedrijven die zich over de aardbol verspreid hebben. Kinderarbeid, ontbossing en moderne slavernij moeten verleden tijd zijn, zo is de terechte gedachte van Tony’s Chocolonely.

Morgen en overmorgen kunnen fans alles over die missie te weten komen. Aan de Rue Jean Stas 3 in Brussel opent een pop-up waar allerlei informatie over het merk gedeeld wordt. Natuurlijk niet zonder het proeven van heel veel chocolade, want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Tony's Chocolonely lanceert nieuwe sintrepen

Karen Luiken-21 november 2023 om 07:18

De sinterklaasperiode is misschien wel de beste periode van het jaar. Waarom? Omdat je dan ongegeneerd chocoladeletters naar binnen mag werken. Een verslaving waar je geen nee tegen kunt zeggen, zeker niet nu Tony’s Chocolonely gloednieuwe sintrepen heeft gelanceerd.

De repen hebben de vorm van een letter en zijn er in vier verschillende smaken, stuk voor stuk hemels. Ga je voor een traditionele smaak zoals melkchocolade of karamel zeezout? Of heb je toch liever een speciale editie met de smaak van witte pepernoten of melk marsepein? Het kan allemaal.

De letterrepen van Tony’s Chocolonely zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Spar, Delhaize, Dreamland en Toychamp. Online kun je ze kopen via de webshop van Tony’s Chocolonely.

Ontdek meer