Last-gen versies van 'Hogwarts Legacy' wederom uitgesteld

Nico De Greef-07 maart 2023 om 15:20

Al sinds 10 februari kunnen gamers en Harry Potter-fanaten zich met z'n allen onderdompelen in de magische spelwereld van Hogwarts Legacy. Althans, zij die over een PlayStation 5, Xbox Series X/S of pc beschikken, want op de release van de PlayStation 4 en Xbox One-versies van de game is het langer wachten. En dat wachten zal nu nog langer gaan duren: WB Games en Avalanche hebben in een nieuw bericht aangekondigd dat de release van de last-gen versies wederom wordt uitgesteld.

Eerder dit jaar kondigden de makers van de game aan dat de PlayStation 4 en Xbox One-versies van de game werden uitgesteld van 10 februari naar 4 april omdat ze gewoonweg meer tijd nodig hadden om de game goed te kunnen laten werken op de inmiddels verouderde consoles.

Nu blijkt dat ook die datum geschrapt wordt, want uitgever Warner Bros Games en ontwikkelaar Avalanche hebben laten weten via Twitter dat de last-gen versies met een maand wordt uitgesteld naar 5 mei. Blijkbaar hebben ze meer tijd nodig dan ze geanticipeerd hadden.

Hogwarts Legacy moet later dit jaar ook op de Nintendo Switch verschijnen. Die lanceringsdatum blijft gelukkig onveranderd en staat nog steeds gepland voor 25 juli.

In de eerste twee weken van release werd de game al door meer dan 12 miljoen mensen gespeeld.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer