TikTokker deelt ‘juiste’ manier om Toblerone te eten!

Nezir Yikik-06 maart 2023 om 15:30- Foto:

Safwan CK via Unsplash

Sidney Rax is op TikTok vooral bekend om het delen van weetjes. Nu heeft hij zijn aandacht gericht op de beroemde Zwitserse chocolade.

In tegenstelling tot de meeste chocoladerepen, komt Toblerone in enorme driehoekige blokken. Lastig om daar een stuk van af te bijten, zonder dat je een stuk tand verliest.

In een recente video demonstreert Rax de ‘juiste’ manier om de Zwitserse chocolade te verorberen. Het zit hem vooral in de juiste knijptechniek met je handen. door de puntjes van twee driehoeken naar elkaar toe te knijpen, maak je ze zonder brute kracht los van elkaar.

Zelf eens proberen? Bekijk hieronder hoe het moet!

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer