Coca-Cola en Rosalía lanceren gloednieuw Zero-drankje

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:08

Coca-Cola heeft voor een gloednieuw drankje de handen ineen gestoken met wereldster Rosalía. Het bedrijf en de zangeres komen samen met Coca-Cola Movement, een drankje zonder suiker dat de transformerende kracht van muziek viert.

Speciaal voor deze samenwerking bracht Rosalía ook een gloednieuw nummer uit: ‘Lie Like You Love Me’. Het nummer wordt wereldwijd uitgebracht is ook een primeur voor Rosalía zelf: het is geschreven in meerdere talen, waaronder een volledig gedeelte in het Engels.

"Als jarenlange Coca-Cola fan ben ik heel blij dat we een drankje hebben kunnen creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met de nieuwe single ‘Lie Like You Love Me, dat ik schreef voor deze lancering," zegt de recent met een Grammy bekroonde Rosalía. "Het is een eer om anderen te inspireren om hun grenzen te verleggen en nieuwe vormen van zelfexpressie te verkennen.”

Het drankje is sinds deze maand beschikbaar in de winkelrekken tot eind mei.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer