Coca-Cola en Rosalía lanceren gloednieuw Zero-drankje

Karen Luiken-16 februari 2023 om 07:08

Coca-Cola heeft voor een gloednieuw drankje de handen ineen gestoken met wereldster Rosalía. Het bedrijf en de zangeres komen samen met Coca-Cola Movement, een drankje zonder suiker dat de transformerende kracht van muziek viert.

Speciaal voor deze samenwerking bracht Rosalía ook een gloednieuw nummer uit: ‘Lie Like You Love Me’. Het nummer wordt wereldwijd uitgebracht is ook een primeur voor Rosalía zelf: het is geschreven in meerdere talen, waaronder een volledig gedeelte in het Engels.

"Als jarenlange Coca-Cola fan ben ik heel blij dat we een drankje hebben kunnen creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met de nieuwe single ‘Lie Like You Love Me, dat ik schreef voor deze lancering," zegt de recent met een Grammy bekroonde Rosalía. "Het is een eer om anderen te inspireren om hun grenzen te verleggen en nieuwe vormen van zelfexpressie te verkennen.”

Het drankje is sinds deze maand beschikbaar in de winkelrekken tot eind mei.

Het bestaat: shotje met smaak van frikandel speciaal

Karen Luiken-28 maart 2023 om 15:48- Foto:

Photo by Wouter Supardi Salari on Unsplash

In Nederland is de frikandel speciaal een van de grootste favorieten in de snackbar. Het gerecht, bestaande uit een frikandel met mayonaise, curry en uitjes, is volgens velen een hemels gerecht. Maar of het net zou lekker is in vloeibare vorm? Liefhebbers kunnen nu de proef op de som nemen.

Olaf Ouwekerk van snoepwebshop Candyfestival heeft volgens EditieNL een shotje op de markt gebracht die smaakt naar frikandel speciaal. En nee, dat is geen vervroegde 1 april-grap. Het drankje is alcoholvrij en is volgens hem een eerbetoon aan de grootste snack in Nederland. “Snoepland is de laatste jaren steeds extremer geworden. Iedereen probeert elkaar te overtreffen. Hoe gekker, hoe leuker.”

Of het lekker is? Daarover zijn de meningen ongetwijfeld verdeeld. Ouwekerk: “Er zullen best mensen zijn die ervan moeten walgen, maar dat geeft niet.”

Heinz en Absolut lanceren pastasaus met wodka

Karen Luiken-22 maart 2023 om 14:23

Pastasaus is lekker, ketchup is lekker en wodka is lekker. Dan moeten deze drie samen ook lekker zijn, toch? Dat is wat Heinz en Absolut gedacht moesten hebben toen ze samen een pastasaus met wodka op de markt brachten.

Ketchupmerk Heinz en het Zweedse wodkamerk Absolut komen met de saus nadat er twee jaar geleden een recept viral ging van een spicy wodka-pasta. “Een van de meest iconische tomatensausmerken, Heinz, en een van de meest iconische wodkamerken, Absolut Vodka, komen nu met hun eigen versie van het geliefde recept in potvorm”, zo klinkt het bij de bedrijven.

Heinz omschrijft het product als ‘een match made in pasta heaven’. En nee, je wordt er niet dronken van. “Tijdens het kookproces wordt de meeste alcohol uit de wodka verminderd, waardoor de vluchtige smaakstoffen die al in de tomaten aanwezig zijn, worden versterkt en er een rijke textuur ontstaat die de romige kaastonen perfect in balans brengt met de tomaat en geurige basilicum.”

We hebben de saus nog niet in België of Nederland gespot. Maar mocht je ‘m tegenkomen: geef ons vooral een seintje!

Ontdek meer