Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Yummmm: het grote paasei van Tony's Chocolonely

Karen Luiken-26 maart 2024 om 12:42

Tony’s Chocolonely weet ons keer op keer te verrassen. Het chocolademerk kwam in het verleden al met heel veel overheerlijke traktaties en doet daar nu nog een schepje bovenop door met een gloednieuw paasei te komen. Groot, mierzoet en zeer verslavend!

De bedoeling van paaseitjes is dat je ze tijdens de paasdagen verstopt, maar vanwege de omvang van deze variant zal dat knap lastig worden. Het ei weegt 180 gram en wordt verpakt in een doos waar nog eens vijf kleine paaseitjes in zitten.

Het grote paasei is voorzien van een dikke laag romige melkchocolade en stukjes karamel en zeezout. Uiteraard heeft ‘ie Tony’s bekende patroon met ongelijk verdeelde stukjes, om aandacht te vragen voor de ongelijk verdeelde chocolade-industrie. De kleine eitjes in de doos bevatten verschillende smaken zoals melk, melk karamel zeezout, donkere melk pretzel, wit framboos knettersuiker en puur amandel zeezout.

De traktatie is vanaf nu verkrijgbaar bij Colruyt, Spar, Dreamland, Toychamp en Delitraiteur. Smakelijk!

'De Viking' in Gent gaat opnieuw open

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 09:32

Vanaf 23 maart opent De Viking in Gent opnieuw haar deuren. Het populaire danscafé vlakbij de Overpoort stond al een tijdje over te nemen en nu is het eindelijk zo ver!

De Viking zal zich blijven richten op twintigers en dertigers en zal vooral commerciële muziek draaien, met af en toe thema-avonden uit 90 en 00s. Het café is open op vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur. Doorheen de week kan het worden afgehuurd voor privéfeesten.

De Viking wordt overgenomen door een West-Vlaamse twintiger die eigenaar is van vier frituren met de naam 'All You Can Friet'. Wie hoopt op een goeie portie frieten bij een frisse pint, zal zijn pak toch elders moeten halen, want in de nieuwe Viking zullen geen frietjes te verkrijgen zijn. Spijtig!

Ontdek meer