Swarovski komt met kerstdecoratie van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 15:08

Ben jij een Potterhead die daarnaast ook nog eens zotte fan is van Kerstmis? Dan hebben we magisch nieuws want Swarovski heeft namelijk een kerstornament van de Gouden Snaai gedropt!

"Met deze gedetailleerde Gouden Snaai doe je elke fan van 'Harry Potter' een plezier. De Gouden Snaai, een geliefd element in het tovenaarsuniversum, is een Zwerkbal die Harry als Zoeker moet vangen tijdens wedstrijden. Met 179 facetten schittert dit ornament met een gouden kristallen middenstuk en elegante vleugels die glinsteren dankzij ons kenmerkende Aurora Borealis-effect. De Gouden Snaai hangt aan een wit satijnen lint", klinkt het op de website.

Het coole ornament kost 115 euro en kan je zowel online als in de winkels kopen.

Je kan het 'Harry Potter'-set ook vervolledigen met Hedwig, de Sorteerhoed en de Hogwarts Express!

Hier kan je alvast meer info vinden.

TikTok-hype Scrub Daddy-spons nu ook in België verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 17:29

Wie vaak zit te scrollen op TikTok heeft vast en zeker deze speciale en magische wonderspons al eens zien passeren. En vanaf nu is die ook beschikbaar in België!

Wie vaak naar #cleantok kijkt op het platform, zal deze Scrub Mommy en Daddy sponzen wel herkennen. En voor de fans hebben we goed nieuw want deze sponsjes in de vorm van een smiley zijn nu te koop bij Wibra.

Deze unieke sponsjes hebben vooral één zeer belangrijke functie. Een Scrub Daddy zou namelijk vuilheid supersnel wegkrijgen zonder krassen achter te laten. Vooral in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakpasta zou het resultaat verbluffend zijn. Je maakt de spons ook makkelijk schoon met wat warm water en je kan ’m ook in de vaatwasser steken.

Zo’n spons kost je 3,99 euro en kan je vanaf nu dus vinden bij Wibra!

MADE is nu officieel failliet

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 08:01

De Britse meubelwinkel MADE is failliet. Dat trieste nieuws werd zopas bevestigd. Het was de laatste weken al haast onmogelijk om nog items te bestellen, en nu is dus helaas officieel het doek gevallen over de hippe zaak.

De keten vroeg onlangs officieel het faillissement aan nadat de verkoop steeds meer tegenviel en veel klanten ook issues hadden met leveringen. Door het faillissement raken nu zo’n 500 personeelsleden hun job kwijt.

Op dit moment zijn er zelfs nog duizenden klanten die wachten op hun bestelling van MADE. De onlinewinkel zou de intentie hebben om de spullen alsnog te leveren. Geld terugkrijgen of bestellingen annuleren zou niet meer mogelijk zijn.

Hun grote concurrent Next heeft al aangegeven dat ze MADE volledig willen overnemen.

Ontdek meer