Ikea stopt met verkoop van kerstbomen

Dieter Blarinckx-27 oktober 2022 om 16:06

Haal jij je kerstboom ieder jaar bij Ikea? Wel, dan hebben we helaas slecht nieuws voor jou, want de meubelgigant heeft aangekondigd dat ze daar vanaf dit jaar mee zullen stoppen.

Bij Ikea zagen ze jaar na jaar de vraag naar échte kerstbomen sterk dalen. Daarom hebben ze vanaf dit jaar besloten om enkel nog maar kunstbomen te verkopen:

“We hebben gekeken naar de vraag van onze klanten, en daarin is toch duidelijk een evolutie merkbaar. Maar we spelen in onze winkels nog altijd in op het gezellig samenzijn met Kerstmis. Want dat is de andere kant van de evolutie: de interesse van onze klanten in alternatieven is veel groter geworden,” klinkt het bij de woordvoerder van Ikea België.

Wie dus een écht kerstboom wil, zal helaas niet meer terecht kunnen bij Ikea.

TikTok-hype Scrub Daddy-spons nu ook in België verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 17:29

Wie vaak zit te scrollen op TikTok heeft vast en zeker deze speciale en magische wonderspons al eens zien passeren. En vanaf nu is die ook beschikbaar in België!

Wie vaak naar #cleantok kijkt op het platform, zal deze Scrub Mommy en Daddy sponzen wel herkennen. En voor de fans hebben we goed nieuw want deze sponsjes in de vorm van een smiley zijn nu te koop bij Wibra.

Deze unieke sponsjes hebben vooral één zeer belangrijke functie. Een Scrub Daddy zou namelijk vuilheid supersnel wegkrijgen zonder krassen achter te laten. Vooral in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakpasta zou het resultaat verbluffend zijn. Je maakt de spons ook makkelijk schoon met wat warm water en je kan ’m ook in de vaatwasser steken.

Zo’n spons kost je 3,99 euro en kan je vanaf nu dus vinden bij Wibra!

Swarovski komt met kerstdecoratie van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 15:08

Ben jij een Potterhead die daarnaast ook nog eens zotte fan is van Kerstmis? Dan hebben we magisch nieuws want Swarovski heeft namelijk een kerstornament van de Gouden Snaai gedropt!

"Met deze gedetailleerde Gouden Snaai doe je elke fan van 'Harry Potter' een plezier. De Gouden Snaai, een geliefd element in het tovenaarsuniversum, is een Zwerkbal die Harry als Zoeker moet vangen tijdens wedstrijden. Met 179 facetten schittert dit ornament met een gouden kristallen middenstuk en elegante vleugels die glinsteren dankzij ons kenmerkende Aurora Borealis-effect. De Gouden Snaai hangt aan een wit satijnen lint", klinkt het op de website.

Het coole ornament kost 115 euro en kan je zowel online als in de winkels kopen.

Je kan het 'Harry Potter'-set ook vervolledigen met Hedwig, de Sorteerhoed en de Hogwarts Express!

Hier kan je alvast meer info vinden.

Ontdek meer