Denemarken maakt zwart statement op WK in Qatar

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:30

Binnenkort start het WK voetbal in Qatar en daar is niet iedereen blij mee. Ook de ploeg van Denemarken maakt nu een statement met sobere zwarte shirts. Dat doen ze als symbool van rouw.

"We willen een statement maken over de mensenrechten in Qatar en de behandeling van de arbeiders die de WK-stadions gebouwd hebben”, klinkt het bij Hummel, de kledingsponsor van de Deense ploeg.

Volgens bronnen zouden in Qatar al meer dan 6.500 mensen overleden zijn bij de bouw van de verschillende stadia van het WK. Ook de rechten van de vrouwen staan op een zeer laag pitje in Qatar.

Deze editie van het WK zal dan ook eentje zijn met veel aandacht vanuit de hele wereld…

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Beyoncé geeft Kamala Harris 'Freedom' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 09:53

Kamala Harris kwam maandagavond haar campagnehofkwartier binnen op de klanken van Beyoncé’s ‘Freedom’ van het album 'Lemonade'. Volgens CNN kreeg Harris vlak voor haar optreden toestemming van Beyoncé om het nummer tijdens haar hele campagne te gebruiken.

Hoewel Beyoncé Harris nog niet officieel heeft gesteund (maar haar moeder Tina Knowles wel), voelt deze toestemming al als een stille goedkeuring. Een expliciete steun van Beyoncé kan snel volgen. Ze steunde Biden/Harris in 2020, Hillary Clinton in 2016 en trad op tijdens Obama’s tweede inauguratie in 2013.

Beyoncé is niet de enige popster die Harris lijkt te steunen. Zangeres Charli XCX postte “Kamala IS Brat”, verwijzend naar haar virale album. Dat werd enthousiast onthaald door Harris' team, die de tweet repostte en gebruikte voor memes.

Ontdek meer