Louis Vuitton komt met luxefietsen

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:37

Groot nieuws uit de modewereld want het luxelabel Louis Vuitton heeft een collectie luxefietsen aangekondigd. Dat doen ze samen met de Parijse fietsenmaker Maison Tamboite. Maar don’t get your hopes up want iemand die zo’n luxefiets in huis wil halen, zal de som van een nieuwe wagen moeten betalen.

De collectie bestaat uit 24 fietsen in verschillende maten en kleuren. Van sportieve modellen tot stijlvolle stadsfietsen, deze collectie heeft wel voor iedereen wat wils. Elke fiets is daarboven nog afgewerkt met leer en hout, en bevat zelfs een gps-tracker onder het zadel. Het befaamde logo van het modehuis komt terug op het frame en de banden, maar ook elders zijn knipoogjes naar het label te vinden op het zadel, het stuur en het bagagerek.

De fietsen kosten elk zo’n 22.000 euro en kan je vanaf nu kopen via hun webshop of in de speciale Louis Vuitton stores.

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Ontdek meer