Louis Vuitton komt met luxefietsen

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:37

Groot nieuws uit de modewereld want het luxelabel Louis Vuitton heeft een collectie luxefietsen aangekondigd. Dat doen ze samen met de Parijse fietsenmaker Maison Tamboite. Maar don’t get your hopes up want iemand die zo’n luxefiets in huis wil halen, zal de som van een nieuwe wagen moeten betalen.

De collectie bestaat uit 24 fietsen in verschillende maten en kleuren. Van sportieve modellen tot stijlvolle stadsfietsen, deze collectie heeft wel voor iedereen wat wils. Elke fiets is daarboven nog afgewerkt met leer en hout, en bevat zelfs een gps-tracker onder het zadel. Het befaamde logo van het modehuis komt terug op het frame en de banden, maar ook elders zijn knipoogjes naar het label te vinden op het zadel, het stuur en het bagagerek.

De fietsen kosten elk zo’n 22.000 euro en kan je vanaf nu kopen via hun webshop of in de speciale Louis Vuitton stores.

Vlaanderen krijgt eerste straatvoetbaltoernooi speciaal voor meisjes

Karen Luiken-21 september 2021 om 07:58

Voetbal een sport voor jongens? Dat is het al heel lang niet meer. Ook mensen van het andere geslacht doen het graag en dat is dan ook precies de reden waarom er speciaal voor hen in Vlaanderen het allereerste ‘real life’ straatvoetbaltoernooi voor meisjes wordt georganiseerd. Genaamd: ‘Soccer Sisters Cup’.

Met het evenement, georganiseerd door Play Sports, worden meisjes met een voorliefde voor (straat)voetbal aangemoedigd hun passie te volgen. En dat komt precies op het juiste moment, want damesvoetbal is populairder dan ooit. Het aantal meisjes en vrouwen dat zich inschreef bij voetbalclubs steeg tussen 2016 en 2020 met maar liefst 35 procent.

De ‘Soccer Sisters Cup’ gaat van start met verschillende voorrondes in Antwerpen en Vilvoorde (23 en 24 oktbober) en in Ronse en Genk (31 oktober en 1 november). De wedstrijden - twee tegen twee – duren drie minuten en worden telkens georganiseerd op een van de lokale straatvoetbalpleintjes. Scoren doe je door het maken van gewone goals (één punt) en panna goals (twee punten). Die laatste scoor je door de bal door de benen van je tegenstander te trappen. De bal belandt vervolgens rechtstreeks in het doel. Het duo met de meeste punten wint de game.

Meisjes kunnen zich per twee inschrijven in de categorieën U15, U17 of U19. Per stad gaat voor elke categorie telkens een duo door naar de finale op 6 november in Antwerpen. In totaal twaalf duo’s nemen het daar tegen elkaar op. Inschrijven kan vanaf woensdag 22 september via https://www2.telenet.be/ssc, waar ook meer informatie en het wedstrijdreglement zal te vinden zijn.

Zien: Thibau Nys heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-21 september 2021 om 06:45

De 18-jarige Thibau Nys heeft via zijn Instagram zijn nieuwe vlam voorgesteld. Hij en de 19-jarige Anna zijn al enkele maanden samen, maar maakten het nog niet echt insta-official. Tot nu!

Anna is een Nederlandse sprintster, dus begrijpt de sport dedication van Thibau helemaal!

We wensen de twee tortelduifjes veel succes!!

Ontdek meer