Niels Destadsbader keert terug naar VRT

Dieter Blarinckx-21 augustus 2021 om 08:15

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader heeft zelf bekendgemaakt dat hij na 7 jaar terug zal keren naar de VRT. Dat maakte hij bekend tijdens het Radio 2-programma ‘De Vijver’ van Siska Schoeters.

“Ik heb geweldige jaren gekend bij VTM, maar ik heb veel goesting in dit nieuw avontuur”, zei hij vol trots. Niels werkte 7 jaar lang exclusief voor VTM. Maar hij zal binnenkort enkel nog programma’s maken voor zender Eén en daarnaast ook radio maken bij Radio 2.

“Hele mooie kansen gekregen, toffe programma’s gemaakt en mogen samenwerken met erg veel fijne mensen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Maar ik heb hier lang over nagedacht en ik heb heel veel goesting in dit nieuw avontuur. De toekomstvisie en het maatschappelijke engagement van de Reyerslaan spreken mij enorm aan. De mensen die hier zitten hebben mij meteen overtuigd met hun enthousiasme en ik wil daar mee mijn schouders onder zetten.”

Niels zal al vanaf eind dit jaar te horen zijn op Radio 2. Waneer zijn eerste tv-programma’s starten, is helaas nog niet geweten.

Zien: Amy blij met vertrek uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 11:15

Amy zal er geen nacht wakker van liggen dat ze door het publiek uit ‘Big Brother’ is gestemd. De blondine laat in haar exit-interview weten blij te zijn. “Ik had al snel door dat dit niks voor mij is.”

De ‘Big Brother’-bewoners werden anderhalve week geleden verrast met de komst van Amy en Eveline. Eerstgenoemde alles behalve een gemakkelijke start. Ze had niet het gevoel dat ze in de groep paste en werd vaak wenend op beeld vastgelegd. “Het was een superzwaar experiment”, zegt Amy nu.

“Ik begon er volle moed aan, maar ik kreeg al snel door dat dit ‘m niet ging worden. Achteraf gezien heb ik nul fysieke prikkels gekregen. Dat maakte het voor mij heel moeilijk, want ik heb elf dagen niks kunnen doen buiten nadenken en praten. Een dag wordt heel lang als je helemaal niks te doen hebt. Je zit met veertien mensen in één huis. Dat is intens, ik kan het niet anders zeggen.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Ontdek meer