Paris Hilton en Nicole Richie krijgen opnieuw realityshow

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 10:53

Besties Paris Hilton en Nicole Richie keren terug naar het scherm, 20 jaar na hun succesvolle realityshow 'The Simple Life'.

Twee decennia geleden verscheen 'The Simple Life' voor het eerst op tv. De realityshow met in de hoofdrol 'domme blondjes' Paris Hilton en Nicole Richie was meteen een megasucces. Vijf seizoenen lang deden de rijke socialites vreemde, laagbetaalde baantjes, waardoor het leek alsof ze het moeilijker hadden dan ze eigenlijk nodig hadden. De show eindigde omdat de twee ruzie kregen, maar de strijdbijl is al even begraven. Nu zijn de twee klaar voor een hereniging op het scherm.

Op maandag plaatsten Hilton en Richie een teaser op sociale media. "New eras, same besties", deelden ze op Instagram. "Binnenkort op Peacock."

We weten nog niet veel over de serie, behalve dat het Hilton's tweede samenwerking met Peacock is. In 2021 was ze te zien in 'Paris in Love', een serie die haar voorbereidde op haar huwelijk met Carter Reum en hun eerste kind. Inmiddels is ze 43 en heeft ze een tweede kind, een dochter via een draagmoeder.

Nicole Richie heeft ook twee kinderen met Joel Madden, met wie ze sinds 2010 getrouwd is. De modeontwerpster was recent te zien in films als 'Good Burger 2' en 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead', en ze zal binnenkort te zien zijn in 'Summer Camp' van Castille Landon.

Eerder deze week plaagde Hilton haar reünie met Richie op sociale media door een collage van foto's te delen. "Vanaf dag 1: Sill en Bill," schreef ze erbij.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer