Om deze reden werd Zayn Malik van Tinder gegooid

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 09:17

Oké, we hebben allemaal wel eens een catfish tegengekomen op Tinder. Als het iemand is die zich voordoet als celebrity, is het makkelijk te spotten. Maar wat als de persoon achter de foto's écht de celeb is op de foto's? Voormalig One Direction-lid Zayn Malik geeft toe dat hij Tinder gebruikte, maar dat hij een aantal keer van het platform is verbannen om de hilarische reden dat ze hem verdachten een catfish te zijn.

In een interview met Nylon magazine praatte Malik over zijn muziek, zijn aankomende album 'Room Under the Stairs' en over zijn eerdere romantische relaties.

Malik, die eerder verloofd was Perrie Edwards van Little Mix en een dochter kreeg met Gigi Hadid, gaf toe dat hij al eens probeerde Tinder te gebruiken, maar dat het niet zoals gepland verliep.

"Het is niet al te succesvol voor me geweest, eerlijk gezegd", zei hij. "Iedereen beschuldigde me van catfishing. Ze zeiden: 'Waarom gebruik je de foto's van Zayn Malik?' Ik ben een of twee keer verwijderd van de app." Nu gebruikt de zanger geen apps meer om mensen te ontmoeten, maar geniet hij van dit onafhankelijke hoofdstuk in zijn leven. "Ik ben echt tevreden en gelukkig met het feit dat ik voor het eerst in mijn leven single ben", voegde hij eraan toe.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer