Victoria Justice breekt stilte over Dan Schneider

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:20

Victoria Justice heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen tegen Nickelodeon-producer Dan Schneider. Hij kwam onder vuur te liggen na de docuserie 'Quiet on Set', waarin voormalige kindacteurs en werknemers hem beschuldigen van het creëren van een giftige werksfeer en van misbruik.

"Ik zou zeggen dat ik zeker een van de mensen op die lijst ben", zei Justice, verwijzend naar de mensen waarvan Schneider zei dat hij hen excuses verschuldigd was in zijn reactievideo. De actrice was één van zijn grootste sterren, met een hoofdrol als Tori in Victorious en als Lola in Zoey101. Ze onthulde dat haar tijd met Schneider, die beide series creëerde, niet perfect was, maar dat het over het algemeen wel positief was.

"Iets dat heel duidelijk was in de documentaire is dat Dan een heel groot ego had", vertelde de actrice aan Marie Claire. "En soms vertroebelde dat ego zijn oordeel en beïnvloedde het de manier waarop hij mensen behandelde, en er waren momenten waarop ik het gevoel had dat ik oneerlijk werd behandeld." Ze legde uit dat ze negatief behandeld werd, maar dat het nooit iets seksueels van aard was. De dubbelzinnige opmerkingen en seksuele grappen die Dan Schneider in de kindershows stopte, beschrijft ze als 'smakeloos'

"Ik keur geen van zijn gedrag goed", legde ze uit. "Uiteindelijk is mijn relatie met Dan een zeer complexe: ik ontmoette hem toen ik 12 jaar oud was, en hij is degene die me deze grote kans heeft gegeven. Hij heeft mijn leven volledig veranderd. Waarschijnlijk zou ik hier vandaag niet zijn waar ik ben als het niet voor hem was, en omdat hij iets in mij zag. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn."

Sinds de release van 'Quiet on Set' heeft Schneider juridische stappen ondernomen en een lasterzaak aangespannen tegen de producenten van de documentaire. Hij beweert dat ze hem ten onrechte afbeelden als een seksueel misbruiker van de kindacteurs van Nickelodeon en een verkeerd beeld van hem hebben gecreëerd door een "manipulatieve mix van editing, speech en beeldmateriaal."

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Meer lezen? Dat kan hier.

Dochter Elon Musk haalt uit naar vader

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:38

Vivian Jenna Wilson, de dochter van Elon Musk, neemt geen blad voor de mond over haar vader. Eerder deze week sprak de Tesla-baas tijdens een livestream met een psycholoog en uitte zich negatief over Vivian’s transitie. Hij beweerde zelfs dat zijn 'zoon' dood is.

In de livestream zei Elon dat hij zich 'misleid' voelde toen hij toestemming gaf voor de transgender gerelateerde medische behandelingen van zijn toen 16-jarige dochter. "Ik heb in feite mijn zoon verloren. Ze noemen het niet voor niets deadnaming, want het betekent dat je zoon dood is", zei Elon. "Mijn zoon Xavier is vermoord door het wokevirus."

Vivian, die in 2022 officieel haar naam en geslacht liet veranderen, noemt Elons uitspraken onzin in een interview met NBC News. Ze gelooft dat haar vader dacht dat ze stil zou blijven. "Maar dat ga ik niet doen," zegt ze. "Als je schaamteloos over mij liegt voor een miljoenenpubliek, zal ik dat niet zomaar laten gebeuren."

Vivian zegt dat Elon volledig op de hoogte was van de bijwerkingen van de behandelingen, zoals puberteitsremmers en hormoontherapie. Ze voegt eraan toe dat Elon maar tien procent van de tijd in haar jeugd aanwezig was. "Hij had de helft van de voogdij, maar was er nooit. Voor mij was dat normaal, maar nu besef ik hoe raar het eigenlijk was."

Eerder reageerde Vivian al op een tweet van Elon, waarin hij beweerde dat ze 'homo en licht autistisch' was en dat ze graag zijn kleding droeg. Vivian noemde dit verzinsels en zei: "Dat is een gay stereotype. Ik koos zijn kleren niet uit en ik noemde hem zeker niet 'fabulous' toen ik vier was... want ik was vier. Hij weet niet hoe ik was als kind, omdat hij er nooit was. En de weinige keren dat hij er was, werd ik constant gepest om mijn vrouwelijkheid en anders-zijn."

Vivian is één van de zes kinderen die de biljonair heeft met zijn ex-vrouw Justine Wilson. Daarnaast heeft hij drie kinderen met zangeres Grimes en nog drie kinderen met Shivon Zilis, wat het totaal op twaalf brengt.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer