Elon Musk koopt Twitter voor megabedrag

Karen Luiken-26 april 2022 om 06:19

Elon Musk heeft Twitter gekocht en moest daarvoor flink in zijn buidel tasten. De grote Tesla-baas heeft volgens BBC een bedrag 44 miljard dollar betaald voor het platform. Omgerekend is dat 41,2 miljard euro.

Eerder deze maand bleek al dat Elon 9,2 procent van de aandelen van Twitter had gekocht en daarmee de grootste aandeelhouder van het bedrijf werd. Hij kreeg een plek in de raad van het bestuur aangeboden, maar die wees hij af.

Elons doel is om flink wat veranderingen in Twitter door te voeren. “Ik wil Twitter beter dan ooit maken door het product uit te breiden met nieuwe functies”, aldus de steenrijke zakenman in een verklaring.

Hij wil van Twitter hét wereldwijde platform voor de vrijheid van meningsuiting maken. “Twitter heeft een enorm potentieel. Ik kijk ernaar uit om met het bedrijf en de gebruikersgemeenschap samen te werken om het te ontsluiten.”

TikTok krijgt minigames

Karen Luiken-23 mei 2022 om 15:28

TikTok krijgt er een nieuwe functie bij. Reuters meldt dat het bedrijf van plan is om minigames naar zijn app te brengen. De testen daarvoor zijn al gestart in Vietnam.

Het gaat om spelletjes die over het algemeen eenvoudige spelmechanismen en een korte speeltijd hebben. Het aanbieden van deze games kan advertentie-inkomsten verhogen, plus de tijd hoeveelheid die gebruikers aan de app besteden.

De spelletjes zullen in het begin waarschijnlijk advertenties bevatten. Heel veel meer informatie is er nog niet. Wel wordt er gezegd dat TikTok in de toekomst de ambitie zou hebben om meer met gaming te doen.

Zien: 'De Mol'-kandidaat Yens zet tattoo met Ender!

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:03

‘De Mol’-kandidaat Yens Wittebrouck is een tattoo rijker! Hij was zopas te gast bij Enders podcast ‘Gossip Guy’ waar hij een gloednieuwe tattoo liet zetten!

Tijdens de opname van de podcast vroeg Ender of Yens het zag zitten om nóg een tattoo te laten zetten, en het antwoord was volmondig “Ja!”. En zo geschiedde want het team van Inksane zorgde er voor dat Yens daar meteen on the spot een nieuwe tattoo kon laten zetten.

Yens ging voor een triomferende wortel boven een verslagen banaan. Die banaan liet hij nog zetten samen met de andere ‘De Mol’-kandidaten tijdens hun avontuur.

Check de beelden hieronder!

Foto: Inksane

Ontdek meer