Instagram test betalende abonnementen

Karen Luiken-20 januari 2022 om 07:36

Influencers kunnen hun fans binnenkort mogelijk betalende abonnementen aanbieden. Instagram laat weten deze functie uit te gaan testen.

Omdat influencers behoefte hebben aan een voorspelbaar inkomen en abonnementen de perfecte manier zijn om hiervoor te zorgen, denkt Instagram nu aan een nieuwe functie. Het is de bedoeling dat volgers van influencers straks een abonnement kunnen aanschaffen waarmee ze exclusieve stories en lives te zien krijgen. De fans die ervoor kiezen hiervoor te willen betalen, krijgen een speciaal symbooltje naast hun naam, waaraan hun idool kan zien dat ze ‘iets extraas’ doen.

De functie wordt in eerste instantie in de Verenigde Staten uitgerold. Een klein aantal makers krijgt daar de kans om deel te nemen. Na verloop van tijd is het de bedoeling de betalende abonnementen uit te rollen.

(Photo by Souvik Banerjee on Unsplash)

TikTok krijgt minigames

Karen Luiken-23 mei 2022 om 15:28

TikTok krijgt er een nieuwe functie bij. Reuters meldt dat het bedrijf van plan is om minigames naar zijn app te brengen. De testen daarvoor zijn al gestart in Vietnam.

Het gaat om spelletjes die over het algemeen eenvoudige spelmechanismen en een korte speeltijd hebben. Het aanbieden van deze games kan advertentie-inkomsten verhogen, plus de tijd hoeveelheid die gebruikers aan de app besteden.

De spelletjes zullen in het begin waarschijnlijk advertenties bevatten. Heel veel meer informatie is er nog niet. Wel wordt er gezegd dat TikTok in de toekomst de ambitie zou hebben om meer met gaming te doen.

Zien: 'De Mol'-kandidaat Yens zet tattoo met Ender!

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:03

‘De Mol’-kandidaat Yens Wittebrouck is een tattoo rijker! Hij was zopas te gast bij Enders podcast ‘Gossip Guy’ waar hij een gloednieuwe tattoo liet zetten!

Tijdens de opname van de podcast vroeg Ender of Yens het zag zitten om nóg een tattoo te laten zetten, en het antwoord was volmondig “Ja!”. En zo geschiedde want het team van Inksane zorgde er voor dat Yens daar meteen on the spot een nieuwe tattoo kon laten zetten.

Yens ging voor een triomferende wortel boven een verslagen banaan. Die banaan liet hij nog zetten samen met de andere ‘De Mol’-kandidaten tijdens hun avontuur.

Check de beelden hieronder!

Foto: Inksane

Ontdek meer