Meer buitenruimtes? Graag! Lipton geeft jongeren een stem

Karen Luiken-30 juli 2021 om 09:00

Als er twee dingen zijn waar jongeren behoefte aan hebben, dan zijn het meer buitenruimtes en buitenactiviteiten op maat. Speeltuinen voor jonge kinderen zijn er genoeg, maar waar kunnen tieners terecht als ze elkaar op willen zoeken? Lipton voelt met de jeugd mee en doet er alles aan om deze doelgroep een stem te geven. Vandaag, uitgerekend op International Friendship Day, geeft het merk jongeren een stem.

Uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Lipton is gebleken dat bijna 60 procent van de jongeren vindt dat er te weinig buitenplaatsen zijn om samen te komen. Nog eens 85 procent van de Belgische jongeren tussen de 14 en 18 jaar is van mening dat er voor hen te weinig buitenactiviteiten georganiseerd worden. Daar moet iets aan gedaan worden, vindt Lipton. En dat gaat dan ook gebeuren. Het merk lanceert een nationale petitie en geeft jongeren de mogelijkheid om hun eigen voorstellen in te dienen.

Via een online platform kunnen tieners van zich laten horen. Heb jij ontzettend toffe ideeën over hoe jouw ideale buitenruimte eruit moet komen te zien? Onderteken dan de petitie en geef je creatieve hersenspinsels door. Lipton gaat alle voorstellen bekijken en zal de beste pareltjes binnenkort in samenwerking met jongeren gaan realiseren. Hoe leuk is dat?!

Dit wil je niet missen
Om deze zomer alvast goed af te trappen, worden er door Lipton verschillende activiteiten georganiseerd. Voor een van die activiteiten zijn de handen ineen geslagen met Circle Park in Brussel. Daar wordt het terrein deze zomer iedere week twee uur opengesteld voor kansarme jongeren, die kunnen proeven van padel of beachvolley. Ook trekt Lipton de komende weken in verschillende steden van park naar park om de ideale hang-out spot te creëren. Denk aan een chille plek waar je kunt hangen met vrienden, in combinatie met minigames, rustpunten en een verfrissende Lipton Ice Tea om het feestje compleet te maken.

Wat wil een jong mens nog meer? De petitie ondertekenen kan hier. Meedenken ook!

Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

In deze landen hebben mannen de grootste penis

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 12:40- Foto:

Deon Black via Unsplash

Daily Mail heeft een interactieve kaart gemaakt met de gemiddelde penislengte per land. Mannen in Ecuador zouden naar verluidt de grootste penissen ter wereld hebben, terwijl mannen in Cambodja de kleinste zouden hebben.

Ecuadoraanse mannen hebben volgens de gegevens een gemiddelde erecte lengte van 17,6 cm. Cambodjaanse mannen schijnen het met net 10 cm te moeten doen.

Nederland staat op de 9de plaats met 15,87 cm, gevolgd door Frankrijk op de 11de plaats met 15,74 cm en Italië op de 19de plaats met 15,35 cm. België haalde de top 20 niet en staat op de 33ste plaats in de lijst met een gemiddelde penislengte van 14,7 cm.

Als het aankomt op grootte, scoren de UK (13,1 cm) en de VS (13,5 cm) minder goed. Ze komen niet eens in de top 50 voor. Australië doet het iets beter op de 43e plek met 14,4 cm.

Benieuwd naar de andere landen? Je vindt alle cijfers hier.

Om erachter te komen welke landen de grootste penissen hebben, hebben Duitse onderzoekers meer dan 40 recente studies bekeken waarbij duizenden mannen betrokken waren. Ze hebben de gegevens van bijna 90 landen geanalyseerd en zorgvuldig gecontroleerd. Ze hebben geprobeerd studies te vermijden waarbij mannen hun eigen maat hebben opgegeven.

Ontdek meer