Meer buitenruimtes? Graag! Lipton geeft jongeren een stem

Karen Luiken-30 juli 2021 om 09:00

Als er twee dingen zijn waar jongeren behoefte aan hebben, dan zijn het meer buitenruimtes en buitenactiviteiten op maat. Speeltuinen voor jonge kinderen zijn er genoeg, maar waar kunnen tieners terecht als ze elkaar op willen zoeken? Lipton voelt met de jeugd mee en doet er alles aan om deze doelgroep een stem te geven. Vandaag, uitgerekend op International Friendship Day, geeft het merk jongeren een stem.

Uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Lipton is gebleken dat bijna 60 procent van de jongeren vindt dat er te weinig buitenplaatsen zijn om samen te komen. Nog eens 85 procent van de Belgische jongeren tussen de 14 en 18 jaar is van mening dat er voor hen te weinig buitenactiviteiten georganiseerd worden. Daar moet iets aan gedaan worden, vindt Lipton. En dat gaat dan ook gebeuren. Het merk lanceert een nationale petitie en geeft jongeren de mogelijkheid om hun eigen voorstellen in te dienen.

Via een online platform kunnen tieners van zich laten horen. Heb jij ontzettend toffe ideeën over hoe jouw ideale buitenruimte eruit moet komen te zien? Onderteken dan de petitie en geef je creatieve hersenspinsels door. Lipton gaat alle voorstellen bekijken en zal de beste pareltjes binnenkort in samenwerking met jongeren gaan realiseren. Hoe leuk is dat?!

Dit wil je niet missen
Om deze zomer alvast goed af te trappen, worden er door Lipton verschillende activiteiten georganiseerd. Voor een van die activiteiten zijn de handen ineen geslagen met Circle Park in Brussel. Daar wordt het terrein deze zomer iedere week twee uur opengesteld voor kansarme jongeren, die kunnen proeven van padel of beachvolley. Ook trekt Lipton de komende weken in verschillende steden van park naar park om de ideale hang-out spot te creëren. Denk aan een chille plek waar je kunt hangen met vrienden, in combinatie met minigames, rustpunten en een verfrissende Lipton Ice Tea om het feestje compleet te maken.

Wat wil een jong mens nog meer? De petitie ondertekenen kan hier. Meedenken ook!

Bewezen: harde niezers zijn gezelliger!

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:53

We hebben allemaal wel iemand in de familie of vriendengroep die je van mijlenver hoort niezen. Of wie weet ben jij zélf wel de luidste niezer van de vriendengroep, maar dan hebben we leuk nieuws voor je!

Wetenschappelijk onderzoek, geleid door de Amerikaanse neuroloog Alan Hirsch, heeft namelijk aangetoond dat mensen die luid niezen, vaak gezelliger zijn en meer extravert zijn. Het niezen is dus ook echt een deel van je persoonlijkheid! Daarnaast zouden harde niezers ook wat uitbundiger en luidruchtiger zijn dan de ‘gewone’ niezer!

Gezondheid!

NikkieTutorials lanceert eigen label Nimya

Dieter Blarinckx-10 september 2021 om 11:06

De Nederlandse Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft gisteren groot nieuws bekendgemaakt. Ze lanceert namelijk haar allereerste eigen beautymerk Nimya.

Op haar Insta en YouTube lanceerde ze de eerste promovideo voor Nimya, haar nieuwe en compleet eigen lijn van make-up. De verpakkingen van de nieuwe producten zien er stylish en superkleurrijk uit! In de video hieronder vertelt Nikkie wat meer over de producten.

Aan het Nederlandse magazine Glamour vertelde ze dat ze stiekem al drie jaar aan de collectie gewerkt heeft: “Ik voel me zo goed over wat ik op de markt ga brengen”.

Nimya is vanaf 23 september te koop!

Ontdek meer