Binnenkort zelf stickers maken dankzij nieuwe functie WhatsApp

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:24

De kans is zeer aanwezig dat je binnenkort zelf stickers kunt maken met WhatsApp. De chatdienst komt met een nieuwe functie waarmee dat mogelijk wordt.

Stickers verzenden kan al via WhatsApp. Je vindt die functie in het toetsenbord en hebt de keuze uit allerlei verschillende exemplaren. Er is een bestaand aanbod of je kunt ze zelf maken via speciale programma's. Dat laatste kan nog niet via WhatsApp, maar daar komt dus waarschijnlijk verandering in.

De bedoeling is dat je straks stickers kunt maken van foto’s op je telefoon. Het zou dan mogelijk moeten zijn om zelf een uitsnede te kiezen, een tekst toe te voegen, tekeningen en eventueel een emoji.

Wanneer de functie uitgerold gaat worden op telefoons, is nog niet bekend. Vast uitproberen kan in veel gevallen al wel met een bètaversie van WhatsApp op desktops.

(Photo by Jeremy Bezanger on Unsplash)

TikTok krijgt minigames

Karen Luiken-23 mei 2022 om 15:28

TikTok krijgt er een nieuwe functie bij. Reuters meldt dat het bedrijf van plan is om minigames naar zijn app te brengen. De testen daarvoor zijn al gestart in Vietnam.

Het gaat om spelletjes die over het algemeen eenvoudige spelmechanismen en een korte speeltijd hebben. Het aanbieden van deze games kan advertentie-inkomsten verhogen, plus de tijd hoeveelheid die gebruikers aan de app besteden.

De spelletjes zullen in het begin waarschijnlijk advertenties bevatten. Heel veel meer informatie is er nog niet. Wel wordt er gezegd dat TikTok in de toekomst de ambitie zou hebben om meer met gaming te doen.

Zien: 'De Mol'-kandidaat Yens zet tattoo met Ender!

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:03

‘De Mol’-kandidaat Yens Wittebrouck is een tattoo rijker! Hij was zopas te gast bij Enders podcast ‘Gossip Guy’ waar hij een gloednieuwe tattoo liet zetten!

Tijdens de opname van de podcast vroeg Ender of Yens het zag zitten om nóg een tattoo te laten zetten, en het antwoord was volmondig “Ja!”. En zo geschiedde want het team van Inksane zorgde er voor dat Yens daar meteen on the spot een nieuwe tattoo kon laten zetten.

Yens ging voor een triomferende wortel boven een verslagen banaan. Die banaan liet hij nog zetten samen met de andere ‘De Mol’-kandidaten tijdens hun avontuur.

Check de beelden hieronder!

Foto: Inksane

Ontdek meer