Voor elke dierenfoto één boom... te mooi om waar te zijn?

Samuel Wornoo-09 november 2021 om 09:36

Onze Instagram feeds werden er de laatste dagen mee overspoeld. Schattige foto's van huisdieren, die gepost werden met de belofte dat er per foto één boom geplant zou worden. Niet dus.

Instagram staat er vol van. Foto's van iedereen die je kent mét huisdier. Die foto's worden gepost omdat iémand er een boom voor zou planten. Maar blijkbaar weet niemand dus wie.

Ondertussen staat de teller al op meer dan 10 miljoen foto's. Dat zijn heel wat bomen. Jammer genoeg blijkt de trend gewoon dat te zijn. Een trend. Bedoeld om zoveel mogelijk mensen te laten meedoen, maar zonder enige echte inhoud erachter. Wanneer je klikt op de sticker om mee te doen kan je ook niet zien wie de trend gestart is, of wie de bomen zou gaan planten.

Nu blijkt dat Instagramaccount @plantatreeco achter de trend zat, maar dat ze de originele sticker na 10 minuten terug verwijderden omdat ze inzagen dat ze niet over de nodige infrastructuur beschikten om al die bomen te gaan planten. Jammer!

TikTok krijgt minigames

Karen Luiken-23 mei 2022 om 15:28

TikTok krijgt er een nieuwe functie bij. Reuters meldt dat het bedrijf van plan is om minigames naar zijn app te brengen. De testen daarvoor zijn al gestart in Vietnam.

Het gaat om spelletjes die over het algemeen eenvoudige spelmechanismen en een korte speeltijd hebben. Het aanbieden van deze games kan advertentie-inkomsten verhogen, plus de tijd hoeveelheid die gebruikers aan de app besteden.

De spelletjes zullen in het begin waarschijnlijk advertenties bevatten. Heel veel meer informatie is er nog niet. Wel wordt er gezegd dat TikTok in de toekomst de ambitie zou hebben om meer met gaming te doen.

Zien: 'De Mol'-kandidaat Yens zet tattoo met Ender!

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:03

‘De Mol’-kandidaat Yens Wittebrouck is een tattoo rijker! Hij was zopas te gast bij Enders podcast ‘Gossip Guy’ waar hij een gloednieuwe tattoo liet zetten!

Tijdens de opname van de podcast vroeg Ender of Yens het zag zitten om nóg een tattoo te laten zetten, en het antwoord was volmondig “Ja!”. En zo geschiedde want het team van Inksane zorgde er voor dat Yens daar meteen on the spot een nieuwe tattoo kon laten zetten.

Yens ging voor een triomferende wortel boven een verslagen banaan. Die banaan liet hij nog zetten samen met de andere ‘De Mol’-kandidaten tijdens hun avontuur.

Check de beelden hieronder!

Foto: Inksane

Ontdek meer