Droombaan: hottub-tester gezocht!

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 12:31

Je vrije uurtjes doorbrengen in een met warm water gevuld bubbelbad en een glaasje prosecco in de hand? Het kan als je een hottub-tester bent. Een watte? Ja, inderdaad: er bestaan mensen die jacuzzi’s uittesten. En jij kan binnenkort zo’n persoon zijn.

Het bedrijf Welvaere is op zoek naar een hottub-tester die een jacuzzi wil beoordelen. Het is de bedoeling dat je helemaal alleen of juist samen met je vrienden – het is maar net waar jij zin in hebt – in een hottub gaat zitten en vervolgens je ongezouten mening over het product geeft. Je moet aangeven of het bad lekker ligt, of het comfortabel is en hoe het formaat is.

Terwijl je dat doet geniet je van de eventuele mensen om je heen, van bubbels en van een gratis jacuzzi. Ook lach je op je mooist, want er worden verschillende foto’s gemaakt die door Welvaere online worden gedeeld. Klinkt dit als de ideale bezigheid voor jou? Als je minimaal 18 jaar oud bent, heb je tot 1 november de kans om te solliciteren op deze job.

(Photo by Mark-Christian Killick-Calver on Unsplash)

Kerstfreaks, opgelet: bedrijf zoekt opbouwers voor kerstshows

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 08:27

Dacht je dat de perfecte baan niet bestond? Think again. We hebben een vacature gevonden die als een droom zal klinken voor alle kerstfreaks onder ons. Tuincentrum Intratuin is op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij het opbouwen van een jaarlijkse kerstshow. En dat middenin de zomer!

De meeste mensen beginnen rond december met het in kerstsferen brengen van hun huis. Ben jij iemand die het liefst in augustus alle lampjes al ophangt? Dan is dit absoluut jouw time to shine. Intratuin wil in zee gaan met freelancers die zes weken lang veertig uur per week komen helpen met wat het bedrijf noemt ‘de grootste en mooiste kerstshow van Nederland’.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit decoreren, timmeren en schilderen. Je begint op 23 augustus en hebt werk tot en met 1 oktober. Interesse? Solliciteren kan hier!

(Photo by Rodion Kutsaev on Unsplash)

Gezocht: redacteur(s) voor de TAGMAG nieuwssite

Simon Smetryns-04 augustus 2021 om 15:09

TAGMAG is op zoek naar nieuwe redacteurs die dagelijks of in het weekend lifestyle- en entertainment-nieuws willen schrijven voor de TAGMAG nieuwssite.

Heb je interesse in onderwerpen die jongeren boeien? Heb je een jonge en vlotte pen? Laat dan zeker iets van je horen!

Photo by Windows on Unsplash.

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

  • 01/07 Veerle Dejaeger
  • 01/07 Nathan Bouts
  • 02/07 Manuals
  • 02/07 Yasmine Pierards
  • 05/07 Gloria Monserez
#TAGMAGcelebrates