WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

WIN: 10 duotickets voor Nils van Zandt & Friends – The Halloween Edition

Chelsy Vanlerberghe-16 oktober 2024 om 08:38

Staat Halloween al aangeduid in je agenda? Op 31 oktober wordt Maldegem omgetoverd tot dé plek om griezelig goed te feesten tijdens Nils van Zandt & Friends – The Halloween Edition. De legendarische Anita Doth – bekend van hits als ‘No Limit’ en ‘Get Ready For This’ – komt naar Eventhall-ME om je Halloween te betoveren. En het beste nieuws? TAGMAG geeft 10 duotickets weg!

Anita Doth is geen onbekende in de muziekwereld. Als de stem achter monsterhits als ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’ en ‘Twilight Zone’ met 2 Unlimited heeft ze wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht. Haar nummers worden nog steeds overal gedraaid, van sportevenementen tot clubs, en maken haar een echte ‘Queen of Dance’. Voor het eerst sinds lang staat ze live op het podium in België om Halloween onvergetelijk te maken.

Samen met Nils van Zandt – bekend van festivals zoals Tomorrowland – en zijn vrienden DJ Wout, Dimitri Wouters, X-TOF, AMARI, DJ BRNT, FUNK D, en NYA & CHRLY, wordt het een nacht vol verrassingen en bloedstollende beats. Denk aan spooky dancers, CO2-kanonnen, confetti en vuurshows die je in de juiste Halloween-sfeer brengen.

En op zo’n goed feest is TAGMAG natuurlijk de hele nacht van de partij. Dit wordt het engste, maar ook het leukste feest van het jaar!

Wil jij kans maken op die duotickets? Vul het formulier in en wie weet ben jij straks aan het raven met zombies en vampiers om je heen!.. 😈

Ontdek meer