'9 feestjes voor de kater' is nieuwe serie op VRT MAX

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 08:14

Nieuwe serie nodig om te bingen? VRT MAX komt met een nieuwe serie die je absoluut niet wilt missen: '9 feestjes voor de kater'. Deze friend-com, zoals ze het noemen, vertelt het verhaal van de vurige vriendschap tussen Celie (Veerle Dejaeger) en Aster (Nidal van Rijn).

De reeks volgt, aan de hand van wat er gebeurt voor, tijdens en na negen feestjes, de ongewone vriendschap tussen Celie en Aster. Aster is een fervente romantiekhater. Celie is een romantische dagdromer. De twee lopen elkaar tegen het lijf aan het begin van hun hogere studies. Aanvankelijk lijken ze tegenpolen. Tegen alle verwachtingen in worden ze beste vrienden. Maar gaandeweg merk je dat hun vriendschap onherroepelijk verandert. Want na de feestjes volgt de onvermijdelijke kater...

De reeks is nu volledig te zien op VRT MAX.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer