Nieuwe zomerbar opent in het stadion van KAA Gent

Chelsy Vanlerberghe-07 juni 2024 om 09:00

Van een heerlijke cocktail genieten vlak naast de heilige grasmat waar de Buffalo's spelen? Het kan! Het gloednieuwe 'Bar Pelouse' in het stadion van KAA Gent is waarschijnlijk de origineelste zomerbar van Gent. V

Het is een unieke pop-up in de Planet Group Arena met een terras naast het veld waar je terecht kunt voor een smakelijke lunch, verrukkelijke apero tapas of chille after work.

"Met Bar Pelouse bieden we een unieke ervaring en zetten we de deuren van ons stadion ook in het tussenseizoen open voor zowel voetballiefhebbers als levensgenieters, van jong tot oud", aldus Tom Vandenbulcke, communicatiemanager bij KAA Gent.

De bar opent zijn deuren op 10 juni. Het is elke weekdag open tussen 11u30 en 14u voor een lunch, en van maandag tot donderdag zijn de deuren geopend van 17u tot 23u.

McDonald's lanceert zomerse salade

Karen Luiken-01 juli 2024 om 14:19

Burgers en friet? Hartstikke lekker, maar tijdens de hete zomerdagen heb je ook wel eens zin in een frisse salade. McDonald’s weet dat als geen ander en komt nu met een nieuwe toevoeging: de Chicken Salad Honey Mustard.

De Chicken Salad Honey Mustard bestaat uit sappige kerstomaten, gefrituurde uitjes, frisse koolslamix, knapperige salademix en twee malse stukken kipfilet in een licht gekruid en krokant jasje. Dit alles afgewerkt met een heerlijke honing-mosterd dressing.

De salade is vanaf nu verkrijgbaar in alle Belgische McDonald’s-restaurants.

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

Ontdek meer