Jesy Nelson spreekt Little Mix-meiden niet meer

Karen Luiken-09 oktober 2021 om 13:10

Het einde van haar carrière bij Little Mix betekende voor Jesy Nelson ook een punt achter de vriendschap met haar voormalige collega’s. De zangeres onthult in een interview met Glamour dat ze Jade Thirlwall, Perrie Edwards en Leigh-Anne Pinnock niet meer heeft gesproken sinds ze besloot te stoppen met de groep.

“Ik heb de meisjes niet meer gesproken”, aldus Jesy. “Het is raar, we gingen jarenlang als zussen met elkaar om. Waren wekenlang elk uur van de dag samen. We deelden bedden, lachten samen en huilden. En dan opeens... niks.”

Jesy maakte in december bekend na negen jaar te stoppen met Little Mix omdat ze kampte met mentale gezondheidsproblemen. Dat is nu tien maanden geleden. Zowel Perrie als Leigh-Anne kreeg in de tussentijd een kind.

“Ik heb een paar berichtjes gestuurd, maar dat is alles. Het is alsof er een soort afstand moet zijn. We waren zo close dat het lijkt alsof er geen middenweg kan zijn. Er moet ruimte zijn en hopelijk, ergens in de toekomst, kunnen we allemaal weer bij elkaar komen. Ik hou van ze. Ze zijn in veel opzichten mijn zussen, maar voorlopig praten we niet met elkaar.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer