Jesy Nelson spreekt Little Mix-meiden niet meer

Karen Luiken-09 oktober 2021 om 13:10

Het einde van haar carrière bij Little Mix betekende voor Jesy Nelson ook een punt achter de vriendschap met haar voormalige collega’s. De zangeres onthult in een interview met Glamour dat ze Jade Thirlwall, Perrie Edwards en Leigh-Anne Pinnock niet meer heeft gesproken sinds ze besloot te stoppen met de groep.

“Ik heb de meisjes niet meer gesproken”, aldus Jesy. “Het is raar, we gingen jarenlang als zussen met elkaar om. Waren wekenlang elk uur van de dag samen. We deelden bedden, lachten samen en huilden. En dan opeens... niks.”

Jesy maakte in december bekend na negen jaar te stoppen met Little Mix omdat ze kampte met mentale gezondheidsproblemen. Dat is nu tien maanden geleden. Zowel Perrie als Leigh-Anne kreeg in de tussentijd een kind.

“Ik heb een paar berichtjes gestuurd, maar dat is alles. Het is alsof er een soort afstand moet zijn. We waren zo close dat het lijkt alsof er geen middenweg kan zijn. Er moet ruimte zijn en hopelijk, ergens in de toekomst, kunnen we allemaal weer bij elkaar komen. Ik hou van ze. Ze zijn in veel opzichten mijn zussen, maar voorlopig praten we niet met elkaar.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer