WIN: 5 packages YUN ACN Repair Therapy

Joyce Vander Auwera-20 september 2023 om 13:30

Stel je voor dat je huid een microscopisch ecosysteem is, net als een miniatuur regenwoud. In dit ecosysteem leven allerlei bacteriën en schimmels, wat we het 'Microbioom' noemen.

Hier komt het interessante deel: wanneer we normale verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en conserveringsmiddelen gebruiken, raken we dit fijne evenwicht in ons microbioom kwijt. Slechte bacteriën, zoals die vervelende acne-veroorzakers, krijgen de overhand en leiden tot puistjes en acne. Niet echt wat we willen!

Gelukkig is er een oplossing: de probiotherapie van YUN! Het herstelt het evenwicht door goede bacteriën toe te voegen, gezellige feestgangers die iedereen wil in zijn Microbioom Ecosysteem.

Dat doet de ACN PROBIOTIC REPAIR Gezichtscrème, met zijn letterlijk 'actieve' ingredient: miljoenen levende bacteriën, die als plezante feestgangers het feestje op jouw huid terug op gang trekken en de partycrashers buiten wippen (aka: bacteriën die acne veroorzaken). Zo hoef je niet alle bacteriën aan te vallen maar kan je dankzij levende lactobacillen puistjes snel en doeltreffend aanpakken.

Nu, over naar de YUN-innovatie: microcapsules. Deze kleine bolletjes, ongeveer ter grootte van een hagelslagkorrel en de look van pareltjes, fungeren als veilige schuilplaatsen voor onze goede bacteriën. Ze staan klaar om in actie te komen zodra ze jouw huid tegenkomen. Een soort geheime bondgenoten van ons Microbioom Ecosysteem!

Je huid is als een fijn afgestemd micro-ecosysteem, en met YUN ACN Therapy geef je het de ondersteuning die het nodig heeft. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is de hele ACN-familie klaar om je huid continu te beschermen, te versterken en te herstellen. Bye puistjes, hello gezond Microbioom Ecosysteem!

Superleuk nieuws: wij geven 5 YUN ACN Repair Therapy packages weg! En jij kan één winnen! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet shine jij binnenkort op school met een acnevrije huid. ✨

Veel succes!

PS: Wil je je huid zeker trakteren op een YUN Repair package? Bestel het via de website van YUN.

Fievankerckhoven

Stap 1: Reinig met ACN DEEP EXFOLIATING Face Wash

  • Verwijdert de voedingsbodem voor de C. acnes bacterie met 1% salicylzuur en 1% melkzuur
  • Voorkomt puistjes, mee-eters en onzuiverheden
  • Exfoliëring van dode huidcellen
  • Compatibel met YUN probiotica
  • Zure pH (4,5) ideaal tegen C. acnes
  • Gepatenteerde microbioomveilige formule
  • 0,0 /NON-IRRITANT

Stap 2: Behandel met ACN PROBIOTIC REPAIR Face Cream

  • Duurzame en veilige oplossing tegen puistjes
  • Bevat microcapsules met levende bacteriën voor actief herstel van het microbioom
  • Tot meer dan 50% meer hydratatie
  • 100% zichtbare verbetering in 4 weken
  • Gebruik in combinatie met een ACN Wash voor een optimaal resultaat
  • Gepatenteerde microbioomveilige formule
  • 0,0 /NON-IRRITANT

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Zo genees je muggenbeten snel en makkelijk

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 14:03- Foto:

National Institute of Allergy and Infectious Diseases via Unsplash

Als er één ding is waar iedereen het over eens kan zijn, is het dit wel: muggenbeten zijn verschrikkelijk. Daarom geeft een dermatoloog nu een handige tip: plak een pimple patch op de muggenbeet.

Het klinkt misschien simpel, maar het werkt echt. “Die pleister voorkomt dat je gaat krabben, wat vaak leidt tot infecties en littekens”, vertelt ze in een TikTok-video die inmiddels 7,3 miljoen keer is bekeken. “Reinig de beet goed voor en na het plakken. Zo houd je de jeuk onder controle.”

In pimple patches zitten vaan hydrocolloïden. Een andere dokter zweert bij hydrocolloïdenpleisters. Hydrocolloïden zijn stoffen die vaak worden gebruikt in medische pleisters en verbanden. Ze vormen een beschermende laag over je huid, nemen overtollig vocht op en verminderen ontsteking en roodheid. Hierdoor wordt jeuk en zwelling sneller aangepakt. Je vindt hydrocolloïdpleisters in bij apotheken, drogisterijen, of gewoon online. Merken zoals Compeed en Hansaplast bieden hydrocolloïdpleisters aan die je makkelijk kunt gebruiken.

Er wordt wel geadviseerd om de pleister niet langer dan acht uur te laten zitten. Verwijder de pleister en gebruik een cortisonecrème om de laatste restjes jeuk en roodheid weg te werken. Zo ben je snel van die vervelende beet af.

Ontdek meer