McDonald's trakteert skaters op gratis McFlurry

Karen Luiken-28 juli 2023 om 10:32

McDonald’s brengt deze zomer het beste van twee werelden samen. De fastfoodketen tourt de komende weken langs de strafste skate events in België om bezoekers daar te voorzien van een verfrissende McFlurry.

De tour begint aanstaande zaterdag bij de ODK Skate Contest in Oostduinkerke en gaat vervolgens langs Cash for tricks in Halle op 10 augustus, Mons Skate Cup in Bergen op 19 augustus, Tournai Metro Cup in Doornik op 27 augustus en Antwerp Skate Contest in Antwerpen op 16 en 17 september. Mensen die op deze evenementen aanwezig zijn, worden getrakteerd op een McFlurry Maltesers. Gratis en voor niks.

Voor de actie werkt McDonald’s samen met een aantal Belgische skate toppers, waaronder Samuel De Graef, Raphaël Detienne en Lore Bruggeman. Bijzijn? Via deze link kun je je inschrijven.

Must-try voor foodies: Freezecakes

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 13:21

Als je dacht dat je alles al had geproefd als het om desserts gaat, dan heb je het mis! Maak kennis met Freezecakes. Dit is geen ijs, maar wel de eerste schepbare diepvries cheesecake ter wereld. Geloof ons, deze heerlijke snack in een potje wil je proeven.

Freezecakes zijn geen traditionele cheesecakes. Ze combineren de romigheid van cheesecake met intense sauzen en verrassende decoraties. Ze komen in drie heerlijke smaken: Lemon & Raspberry, Butterscotch & Caramel en Double Chocolate, verpakt in handige potjes van 350 gram. Geen gedoe met taartpunten: je schept gewoon je eigen portie uit het potje. (Of je knalt gewoon alles in één keer naar binnen!)

Ze blijven tot wel 12 maanden in de diepvries houdbaar. Dat betekent dat je altijd een heerlijke frozen cheesecake binnen handbereik hebt. Handig voor die late-night cravings. Het enige wat je hoeft te doen, is de Freezecake 5 à 10 minuten voordat je hem wilt eten uit de vriezer halen, en voila!

Het idee komt van Joe Moruzzi, een creatieve duizendpoot en cheesecake-specialist. Wat begon als handgemaakte ‘frozen cheesecaketubs’ op zijn website, is inmiddels een echte hit in de Engelse retail. En dankzij een samenwerking met Mademoiselle Desserts zijn deze goodies nu ook verkrijgbaar voor de Vlaamse foodies.

Je kan de Freezecakes kopen bij Colruyt voor €4,99. Zeker het proberen waard!

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

Ontdek meer