McDonald's trakteert skaters op gratis McFlurry

Karen Luiken-28 juli 2023 om 10:32

McDonald’s brengt deze zomer het beste van twee werelden samen. De fastfoodketen tourt de komende weken langs de strafste skate events in België om bezoekers daar te voorzien van een verfrissende McFlurry.

De tour begint aanstaande zaterdag bij de ODK Skate Contest in Oostduinkerke en gaat vervolgens langs Cash for tricks in Halle op 10 augustus, Mons Skate Cup in Bergen op 19 augustus, Tournai Metro Cup in Doornik op 27 augustus en Antwerp Skate Contest in Antwerpen op 16 en 17 september. Mensen die op deze evenementen aanwezig zijn, worden getrakteerd op een McFlurry Maltesers. Gratis en voor niks.

Voor de actie werkt McDonald’s samen met een aantal Belgische skate toppers, waaronder Samuel De Graef, Raphaël Detienne en Lore Bruggeman. Bijzijn? Via deze link kun je je inschrijven.

Tweede seizoen 'Nonkels' in première bij Kinepolis Antwerpen

Karen Luiken-01 maart 2024 om 10:06

We wisten al dat het ging gebeuren, maar nu komt de releasedatum ook eindelijk dichterbij. Op donderdag 28 maart gaat het tweede seizoen van ‘Nonkels’ in première. And gues what? Jij kan daarbij zijn!

In het tweede seizoen van ‘Nonkels’ rommelt het in de drie huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen.

De hoofdrollen worden zoals vertrouwd gespeeld door Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert. Andere rollen zijn weggelegd voor Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo, Blaise Afonso, Silke Thorrez, Manu Van Acker, Assa Sylla en Wim Opbrouck.

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen worden eind deze maand op groot scherm vertoond in Kinepolis Antwerpen. Diehard fans die daarbij willen zijn, kunnen een kaartje kopen. Gie goat er toch ok bie zi?

Overpoort krijgt een kroketmuur

Joyce Vander Auwera-28 februari 2024 om 16:45- Foto:

Instagram: @streetlife.wall

In Gent opent nu ook de Overpoort zijn eigen kroketmuur, waar je voor 3 euro een dampende vleeskroket kunt halen. Streetlife, gelegen naast de legendarische nachtclub Decadance, biedt naast klassieke frituursnacks ook streetfood gerechten aan, waaronder een eigen creatie: de vol-au-ventkroket op een eiland van puree in een zee van appelmoes.

De eigenaars, bekend van Decadance, zijn geïnspireerd door de Amsterdamse kroket-uit-de-muurzaken. Streetlife is vijf dagen per week geopend: maandag tot vrijdag, van 's middags tot in de vroege uurtjes, met vers bereide snacks en lokale ingrediënten.

Naast vleeskroketten zijn er ook vegetarische opties en panini's beschikbaar. De automaten zijn voorzien van een timer om de versheid te waarborgen en om het helemaal af te maken is er een klein nachtwinkeltje achteraan de zaak. De prijzen zullen de komende weken variëren, en er zal altijd personeel aanwezig zijn om de automaten bij te vullen en de bezoekers te helpen.

De zaak, volgens de eigenaars, vult een zwart gat in het Gentse aanbod en belooft een unieke ervaring. Streetlife opent de deuren vanavond om 19 uur. Smakelijk!

Ontdek meer