Gezocht: hondenoppasser voor 117 duizend euro per jaar

Karen Luiken-03 juli 2023 om 06:30- Foto:

Photo by Bharathi Kannan on Unsplash

De hele dag met honden knuffelen en daar ook nog eens betaald door worden. Het klinkt als een job die te mooi is om waar te zijn, maar dat is het niet. Een steenrijke familie is in het Verenigd Koninkrijk op zoek naar een hondenoppas en is bereid daar zo’n 117 duizend euro per jaar voor te betalen.

De hondenoppas die deze baan krijgt, zal verantwoordelijk zijn voor twee honden. Het is de bedoeling dat deze persoon bij het gezin in Londen gaat wonen en de trouwe viervoeters alle aandacht geeft die ze verdienen. “Ze moeten behandeld worden als gewaardeerde leden van het gezin”, zo klinkt het in een vacaturetekst.

De oppasser moet toezicht houden op alle medicatie van de honden, is verantwoordelijk voor het vervoer naar afspraken en moet de dieren trainen. Ook wordt er van deze persoon verwacht dat er op onregelmatige uren gewerkt wordt, inclusief avonden, weekenden en feestdagen.

“Er zijn zes weken vrij per jaar, maar als de baasjes morgen naar Monaco willen, wordt er van je verwacht dat je samen met de honden mee in die privéjet stapt”, zegt recruiter George Dunn volgens The New York Post. “Je moet echt alles laten vallen en klaarstaan als ze bellen. Je moet bereid zijn je eigen privéleven op een laag pitje te zetten.”

Studenten opgelet: Student Kick-Off zoekt nieuwe teamleden

Karen Luiken-24 januari 2024 om 17:04

Voor studenten, door studenten. Dat is het motto achter Student Kick-Off, een festival dat al jaren georganiseerd wordt op het Sint-Pietersplein in Gent. Altijd al gedroomd van een job bij het team van dit legendarische feest? Pak dan nu je kans. Er wordt gezocht naar nieuw organisatietalent.

Student Kick-Off is een leerschool voor studenten die relevante werkervaring willen opdoen. Om zoveel mogelijk studenten deze kans te bieden, wordt de organisatie elk jaar vernieuwd. Dat betekent dat er elk jaar sollicitaties plaatsvinden en dat is ook nu weer het geval.

Er wordt gezocht naar talent in acht verschillende teams. De eerste is team partners, dat zorgt voor partnerdeals en sponsors. Team productie is verantwoordelijk voor de line-up en regelt tijdens de festivaldag het verloop zowel on-stage als backstage. Het takenpakket van team finance bestaat uit het bijhouden van alle facturen en contracten, als ook de juridische zaken.

Dan team IT, dat bestaat uit IT’ers die verantwoordelijk zijn voor alle IT-noden van het festival, zoals het leggen van een netwerk en het onderhouden van software. Team PR zorgt voor alle communicatie en staat in voor sociale media, designwerk, communicatie met de pers en de marketing van het festival.

De verantwoordelijkheid van team HR ligt langs de ene kant bij het organiseren van teambuildings voor de organisatie en anderszijds bij het rekruteren en inplannen van vrijwilligers. Team food & beverages staat in voor alles wat met drank en eten te maken heeft voor zowel de studenten als voor de VIP’s. En dan last but not least: team site & safety, dat zorgt voor het inplannen en opbouwen van het festivalterrein.

Meer informatie over de te vervullen functies vind je via deze website. Geïnteresseerd? Je kunt je tot 5 februari inschrijven!

Gezocht: kerstfanaat die 25 kerstfilms wil kijken voor 2300 euro

Karen Luiken-12 november 2023 om 09:26

Geld verdienen terwijl je kerstfilms kijkt? Deze droom kan binnenkort werkelijkheid worden. Een bedrijf genaamd CableTV is op zoek naar een ‘chief of cheer’ die 25 kerstfilms wil kijken in 25 dagen. En inderdaad: daar krijg je dus voor betaald.

De gelukkige nieuwe medewerker van CableTV krijgt een aantal taken. De eerste: kijk een kerstfilm naar keuze. Heb je dat gedaan? Beoordeel die dan op basis van een nostalgische factor, het verhaal en de vakantievreugde die je erbij voelt. Ook wil CableTV weten welke streamingsplatforms het meest gebruiksvriendelijk zijn en welke de beste kerstfilms aanbieden.

In ruil daarvoor krijg je 2.500 dollar (omgerekend ruim 2300 euro) en een jaarabonnement op zeven van de beste streamingsdiensten (waaronder Netflix, Disney+ en Amazon Prime).

“De enige vereiste is dat je een diepe liefde hebt voor kerstfilms en dat je een marathon van 25 kerstfilms in 25 dagen kunt houden”, aldus CableTV in een vacaturetekst. Solliciteren kan hier.

Ontdek meer