Deze naakthond is gekroond tot lelijkste hond ter wereld

Karen Luiken-26 juni 2023 om 06:46

Een naakthond genaamd Scooter is verkozen tot lelijkste hond ter wereld. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in Californië tijdens een wedstrijd die al tientallen jaren georganiseerd wordt.

Scooter is een Chinese gekuifde hond met een paar sprieten haar op zijn kop, een naakt lijf, ratachtige staart en een tong die altijd uit zijn bek hangt. Het beestje is zeven jaar oud en wordt verzorgd door zijn baasje Linda Elmquist uit Arizona.

Toen Scooter nog maar een pup was, bracht een fokker hem naar de dierenbescherming om hem te laten inslapen. Hij kampt met een aandoening waardoor zijn achterpoten naar achteren zijn gericht en hij niet goed kan lopen. Om Scooter toch een kans van leven en een goed huis te geven, werd het hondje geadopteerd. Hij kreeg een trolley waarmee hij zich volgens zijn baasje een stuk sneller en langer kan voortbewegen.

Scooter en zijn baasje Linda hebben 1.500 euro prijzengeld gewonnen. Ook kregen ze een ticket naar New York, waar ze hun opwachting zullen maken in de ochtendshow van zender NBC.

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

Bumble wil je AI-kloon op dates laten gaan

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 11:57

AI is overal tegenwoordig. Je gebruikt het misschien om je taken mee te maken, of om leuke adresjes te vinden tijdens je citytrip, maar je denkt er waarschijnlijk nog niet aan als het gaat om daten. Toch wil de oprichter van Bumble dat veranderen. Ze wil namelijk AI gebruiken om betere matches te maken.

TechCrunch meldt dat Whitney Wolfe Herd, de oprichter van Bumble, geïnterviewd werd over hoe AI datingsites beïnvloedt. Met neppe profielen en mensen die verliefd worden op bots, is dat geen goed nieuws voor sites die echte connecties willen. Maar Whitney gelooft dat Bumble AI kan inzetten om mensen aan elkaar te koppelen.

Ze noemde als voorbeeld een AI 'conciërge' waaraan je al je onzekerheden vertelt. Die AI zou dan helpen met oplossingen bedenken zodat je meer vertrouwen krijgt om anderen te ontmoeten.

Ze gaat zelfs nog een stap verder. Stel je voor dat die AI-assistent delen van jouw persoonlijkheid overneemt en automatisch 'dates' regelt met anderen. Die dates zijn eigenlijk simulaties tussen jouw digitale ik en die van anderen. Als het goed gaat, kun je elkaar in het echt ontmoeten. Het grote voordeel? AI kan veel sneller communiceren dan mensen. Dus terwijl jij slaapt, kan je digitale profiel al matches maken met mensen in de stad. En als je dan wakker wordt, vertelt het je welke matches de moeite waard zijn.

Ontdek meer