Dit zijn de mannelijke deelnemers van 'Are You The One'

Karen Luiken-23 september 2021 om 10:16

Het eerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ gaat bijna van start. Met nog 24 dagen op de aftelklok was het eerder deze week hoog tijd om kennis te maken met de vrouwelijke deelnemers. Vandaag zijn de mannen aan de beurt.

In ‘Are You The One’ gaan twintig vrijgezellen op zoek naar hun perfecte match. Tien vrouwen, tien mannen, met allemaal dezelfde doelen: de ware vinden én de prijzenpot ter waarde van 200.000 euro binnenslepen. Gaat het ze lukken om het spel te winnen? Of zal hun gebrek aan liefdeservaring roet in het eten gooien? We zien het vanaf 17 oktober iedere zondagavond op MTV.

JB
De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon. Deze ijdeltuit loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief maar ook vrij dominant zijn. Precies de reden waarom hij op zoek is naar een zorgzame dame die hem wat tegengas kan geven.

Ivo
De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt dan ook een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatietechniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich te laten opfrissen voor het weekend.

Jamal
De zorgzame sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen wat erin zit. De 27-jarige is enorm ambitieus, hij wil daarom ook zijn ambitie kunnen delen met zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel de belangrijkste: dat ze net als hij goed kan koken.

Jaap
De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn immer zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame die niet te arrogant is en met wie hij lekker kan grappen en kletsen.

Nuri
De 28 jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met het serieuze volwassenenleventje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en is daarom op zoek naar een vrouw die haar uiterlijk net zo belangrijk vindt.

Maxim
De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van huisje-boompje-beestje. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Joey
De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten verovert. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Boudewijn
Vrouwen complimenteren Boudewijn vaak over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. Hij wil wel kunnen zeggen wat hij denkt. Hij geeft wat hij krijgt en krijgt wat hij geeft. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Tycho
De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje en is met zijn lieve ogen en brede glimlach klaar om de sportieve vrouw van zijn dromen op een voetstuk te plaatsen.

Délano
De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one, bij Are You The One? hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in ‘n vrouw.

'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer