Dit zijn de vrouwelijke deelnemers van 'Are You The One'

Karen Luiken-21 september 2021 om 09:37

Volgende maand gaat het eerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ van start. Twintig vrijgezellen gaan op zoek naar hun perfecte match en strijden voor de jackpot van 200.000 euro. Maar wat als ze verliefd worden op een kandidaat die – volgens de wetenschap – niet hun ideale partner blijkt te zijn: gaan ze dan voor de liefde of voor het spel? Een vraag die deze tien dames voor hun kiezen krijgen. Maak kennis!

Yasmin
De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Yasmin is op zoek naar een vent met veel humor én iemand die haar genoeg tegengas kan bieden.

Floor
De 31-jarige Floor is een gezelligheidsdier en niet op haar mondje gevallen. 'Work hard play hard' is haar levensmotto en zoekt daarbij een man met pit en ambitie. Floor valt op lange mannen die zelfverzekerd zijn en haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een echte afknapper.

Rabia
De onwijze beauty Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Shanice
De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen laat ze ook haar behulpzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse types en knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.

Maartje
De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar hele leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Damiët
De Rotterdamse Damiët is 26 jaar en heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme mannen en wil iemand die lief voor haar is. Aan een arrogante man met te veel ego heeft Damiët een hekel.

Irene
De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Michèle
De enthousiaste Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waarmee ze uren kan lachen en waarmee ze samen de wereld kan ontdekken.

Faby
De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke, positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en een zeer ambitieuze dame. Ze is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af of arrogante types en té ijdele mannen.

Dividivi
De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en te veel opscheppen.

‘Are You The One?’ is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 bij MTV.

Ketnet zoekt nieuwe wrappers

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:55

Ketnet gaat op zoek naar nieuwe wrappers. Sien Wynants en Thomas Van Achteren hebben aangekondigd afscheid te nemen van de zender en daardoor ontstaat er ruimte voor nieuw talent.

Sien en Thomas maakten het nieuws bekend in ‘Gillis en Govaerts’ bij MNM. Op het Gala van de Gouden K’s in april zeggen ze hun job als Ketnet-wrapper officieel vaarwel. "Na 9 jaar heb ik het gevoel dat ik zowat alle Ketnet-watertjes doorzwommen heb. Ik heb de dagelijkse live-wrap nog meegemaakt, Kingsize Live, het allereerste kleine Gala tot het Sportpaleis. Vaak in het buitenland gezeten en mooie programma's gemaakt. De cirkel is rond”, zegt Sien. “Tien jaar had een mooi rond getal geweest, maar net daarom doe ik het nu al. Ik sta open voor elke nieuwe uitdaging, voor minstens negen jaar!"

Ook Thomas vindt het tijd voor een nieuwe stap. “De afgelopen acht jaar heb ik zoveel fijne dingen gedaan bij Ketnet, waar ik voorheen enkel maar van kon dromen. ‘Goedenavond jongens en meisjes!!!’ In een overvol Sportpaleis. Samen met de Ketnetters de wereld een heel klein beetje warmer maken tijdens De Warmste Week. Presenteren voor een gevuld strand op Pennenzakkenrock en zoveel meer. Het is tijd om de fakkel door te geven. Iemand anders deze fijne ervaringen te gunnen en zelf op zoek te gaan naar nieuwe avonturen."

Met het vertrek van Sien en Thomas is er plek ontstaan voor nieuwe wrappers. Die zoekt Ketnet met een zoektocht die op 1 mei officieel van start gaat. Heb jij geen schrik van camera’s en kun jij goed overweg met kinderen en jongeren tussen de zes en twaalf jaar? Schrijf je dan voor 28 februari in en wie weet word jij binnenkort een collega van Sarah, Sander en Gloria!

Ali B legt werk tijdelijk neer

Karen Luiken-26 januari 2022 om 16:47

Ali B legt zijn werk tijdelijk neer. Zo lang er onderzoek wordt gedaan naar de beschuldigingen over verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag zal de rapper niet actief zijn als artiest. Dat laat zijn managementbureau SPEC weten via Instagram.

“De uitzending van BOOS van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons”, aldus SPEC. “Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken.”

Vervolgens richt het managementbureau zich op de van verkrachting beschuldigde rapper: “De aflevering heeft ook veel impact op Ali en zijn gezin. Dat hij op basis van de beschuldigingen publiekelijk al wordt veroordeeld valt hem zwaar. Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn.”

Ali B gaat zich de komende tijd op zijn gezin focussen en onthoudt zich van verder commentaar.

Ontdek meer