Bij dit bedrijf krijg je 90 euro per uur voor het kijken naar TikTok-filmpjes

Karen Luiken-17 mei 2023 om 11:56- Foto:

Photo by Amanda Vick on Unsplash

De beste vacature ooit staat online. Een marketingbedrijf is op zoek naar mensen die tegen betaling naar TikTok-filmpjes willen kijken en is bereid daar maar liefst negentig euro per uur voor te betalen.

Ubiquitous, het bedrijf in kwestie, zoekt drie kandidaten die tien uur lang naar TikTok-video’s willen kijken om opkomende trends te ontdekken. Voor de functie is geen ervaring nodig, maar het is wel van belang dat je een TikTok-account hebt.

“Absoluut iedereen kan zich aanmelden”, zegt Jeremy Boudinet van Ubiquitous volgens LadBible. “We zijn niet op zoek naar een expert of TikTok-kenner, we zoeken gewoon iemand die TikTok redelijk vaak gebruikt en zelf actief aanwezig is op social media.”

Wie wil solliciteren moet minstens achttien jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier aanmelden door te zeggen waarom jij perfect bent voor deze rol.

Dreamjob alert: bedrijf zoekt Pokémon-expert

Karen Luiken-27 februari 2023 om 08:06

Weet jij alles over Pikachu, Charizard, Eevee en alle andere Pokémon? Deel jij de droom van Ash Ketchum om de ultieme Pokémon Master te worden? En ben je heel toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe job? We hebben je droombaan gevonden.

Catawiki, het online veilingplatform voor bijzondere objecten, is op zoek naar een fulltime Pokémon-expert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van Pokémon-veilingen en -verzamelingen met unieke ruilkaarten. Je moet de meest bijzondere kaarten die op Catawiki worden aangeboden beoordelen en selecteren, je moet contacten onderhouden met belangrijke verzamelaars uit de hele wereld, bezoekt toonaangevende beurzen en onderhoudt je netwerk om de Pokémon-veilingen op het platform uit te breiden.

Bij deze baan komt het beste van twee werelden samen. Je mag zelf weten vanaf welke plek je werkt én je krijgt betaald terwijl je met Pokémon bezig bent. Kan het nog beter? Nee. Solliciteren doe je hier.

Snowjob (3/3): Met je baas n___?????

Simon Smetryns-17 februari 2023 om 16:00

In Snowjob gingen we op zoek naar de beste jobstudenten, zij mochten tijdens Belgian Week in Val Thorens voor ons werken. Hier is het verslag van een geweldige week.

Ontdek meer