Bij dit bedrijf krijg je 90 euro per uur voor het kijken naar TikTok-filmpjes

Karen Luiken-17 mei 2023 om 11:56- Foto:

Photo by Amanda Vick on Unsplash

De beste vacature ooit staat online. Een marketingbedrijf is op zoek naar mensen die tegen betaling naar TikTok-filmpjes willen kijken en is bereid daar maar liefst negentig euro per uur voor te betalen.

Ubiquitous, het bedrijf in kwestie, zoekt drie kandidaten die tien uur lang naar TikTok-video’s willen kijken om opkomende trends te ontdekken. Voor de functie is geen ervaring nodig, maar het is wel van belang dat je een TikTok-account hebt.

“Absoluut iedereen kan zich aanmelden”, zegt Jeremy Boudinet van Ubiquitous volgens LadBible. “We zijn niet op zoek naar een expert of TikTok-kenner, we zoeken gewoon iemand die TikTok redelijk vaak gebruikt en zelf actief aanwezig is op social media.”

Wie wil solliciteren moet minstens achttien jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier aanmelden door te zeggen waarom jij perfect bent voor deze rol.

Studenten opgelet: Student Kick-Off zoekt nieuwe teamleden

Karen Luiken-24 januari 2024 om 17:04

Voor studenten, door studenten. Dat is het motto achter Student Kick-Off, een festival dat al jaren georganiseerd wordt op het Sint-Pietersplein in Gent. Altijd al gedroomd van een job bij het team van dit legendarische feest? Pak dan nu je kans. Er wordt gezocht naar nieuw organisatietalent.

Student Kick-Off is een leerschool voor studenten die relevante werkervaring willen opdoen. Om zoveel mogelijk studenten deze kans te bieden, wordt de organisatie elk jaar vernieuwd. Dat betekent dat er elk jaar sollicitaties plaatsvinden en dat is ook nu weer het geval.

Er wordt gezocht naar talent in acht verschillende teams. De eerste is team partners, dat zorgt voor partnerdeals en sponsors. Team productie is verantwoordelijk voor de line-up en regelt tijdens de festivaldag het verloop zowel on-stage als backstage. Het takenpakket van team finance bestaat uit het bijhouden van alle facturen en contracten, als ook de juridische zaken.

Dan team IT, dat bestaat uit IT’ers die verantwoordelijk zijn voor alle IT-noden van het festival, zoals het leggen van een netwerk en het onderhouden van software. Team PR zorgt voor alle communicatie en staat in voor sociale media, designwerk, communicatie met de pers en de marketing van het festival.

De verantwoordelijkheid van team HR ligt langs de ene kant bij het organiseren van teambuildings voor de organisatie en anderszijds bij het rekruteren en inplannen van vrijwilligers. Team food & beverages staat in voor alles wat met drank en eten te maken heeft voor zowel de studenten als voor de VIP’s. En dan last but not least: team site & safety, dat zorgt voor het inplannen en opbouwen van het festivalterrein.

Meer informatie over de te vervullen functies vind je via deze website. Geïnteresseerd? Je kunt je tot 5 februari inschrijven!

Gezocht: kerstfanaat die 25 kerstfilms wil kijken voor 2300 euro

Karen Luiken-12 november 2023 om 09:26

Geld verdienen terwijl je kerstfilms kijkt? Deze droom kan binnenkort werkelijkheid worden. Een bedrijf genaamd CableTV is op zoek naar een ‘chief of cheer’ die 25 kerstfilms wil kijken in 25 dagen. En inderdaad: daar krijg je dus voor betaald.

De gelukkige nieuwe medewerker van CableTV krijgt een aantal taken. De eerste: kijk een kerstfilm naar keuze. Heb je dat gedaan? Beoordeel die dan op basis van een nostalgische factor, het verhaal en de vakantievreugde die je erbij voelt. Ook wil CableTV weten welke streamingsplatforms het meest gebruiksvriendelijk zijn en welke de beste kerstfilms aanbieden.

In ruil daarvoor krijg je 2.500 dollar (omgerekend ruim 2300 euro) en een jaarabonnement op zeven van de beste streamingsdiensten (waaronder Netflix, Disney+ en Amazon Prime).

“De enige vereiste is dat je een diepe liefde hebt voor kerstfilms en dat je een marathon van 25 kerstfilms in 25 dagen kunt houden”, aldus CableTV in een vacaturetekst. Solliciteren kan hier.

Ontdek meer