Liefdesverdriet? Tips om je hart te helen!

Joyce Vander Auwera-22 april 2023 om 14:31- Foto:

Pexels - cottonbro studio

Liefdesverdriet is een emotionele ervaring die bijna iedereen wel een keer in zijn of haar leven meemaakt. Of het nu gaat om een kortstondige relatie of een langdurige liefde, het kan ons allemaal overkomen. Het kan zelfs zo zijn dat we ons eerste grote liefdesverdriet nooit vergeten, omdat het een speciale plaats in ons hart heeft.

Geef jezelf de tijd en de ruimte om te genezen en wie weet, misschien vind je op een dag een nieuwe liefde die net zo speciaal voor je zal zijn. Hier zijn enkele tips die hopelijk een glimlach op je gezicht toveren terwijl je je gebroken hart lijmt:

  1. Binge-watch romantische films: Als je ex er niet in slaagde om je aan het huilen te krijgen, dan zal Hollywood dat zeker wel doen! Dus pak die tissues en bereid je voor op een avond vol met onrealistische verwachtingen over liefde.
  2. Eet je gevoelens weg: We hebben allemaal wel eens van comfort food gehoord, maar comfort food is geen geneesmiddel. Of misschien toch wel, want als je te veel eet, voel je je zo ellendig dat je vergeet waarom je oorspronkelijk verdrietig was.
  3. Ga op een rebound date: Verander van koers en duik meteen weer in het dating circuit, want je weet wat ze zeggen: de beste manier om een gebroken hart te lijmen, is door het te vergeten. Maar let op: je riskeert wel om per ongeluk de verkeerde persoon te vinden en vast te blijven zitten in een nog grotere puinhoop.
  4. Let it flow: Maak een dramatische playlist en zing, huil en dans alsof niemand kijkt! Het is de perfecte manier om je emoties te uiten en je innerlijke diva naar boven te laten komen. En wie weet, misschien wordt het zelfs een hit op TikTok!
  5. Verander je look: Als er ooit een moment was om die rare haarkleur uit te proberen die je altijd al wilde, dan is het nu. Als het mislukt, kan je altijd nog zeggen dat je een heftige make-over had na een verschrikkelijke break-up.
  6. Ga op vakantie: Als je geest aan een reset toe is, dan is een vakantie de oplossing! Maar als je je dat niet kan veroorloven, ga dan op een mini-staycation en boek een hotelkamer in de stad, of een nachtje in een Airbnb. Het kan je helpen om even afstand te nemen van het dagelijkse leven en de pijnlijke herinneringen.
  7. Leer iets nieuws: Over je ex heen komen kan ook door iets nieuws te leren. Kook als een chef-kok, bespeel een instrument of leer een nieuwe sport. Het zorgt voor afleiding en voldoening. En wie weet, kan het je toekomstige partners imponeren!

Liefdesverdriet is als een dinsdagmiddag - saai, vermoeiend en niemand kijkt er naar uit. Maar met de juiste mindset en een beetje humor kan het een stuk draaglijker worden, hoewel het nog steeds even lastig blijft. En, wat ook altijd helpt: ons YouTube-kanaal bekijken!

Prime Day 2024 is van start gegaan

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 07:28

Jaaaaaa! Hou je portemonnee maar in de aanslag, want het is zover: Prime Day 2024 is van start gegaan op amazon.com.be! Dat betekent: 48 uur lang de beste deals scoren én kans maken op unieke money-can't-buy-experiences. Shoppen maar!

Het is de tweede editie van Prime Day in België. Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. Yes, you heard it right: miljarden! Dit jaar belooft het nog groter en beter te worden, met aanbiedingen in meer dan 25 categorieën. Van kleding tot elektronica en van keukenartikelen tot schoonheidsproducten, er is voor ieder wat wils. Elke 5 minuten worden er nieuwe deals gelanceerd. Dus refreshen = nieuwe deals scoren!

Dit jaar heeft Amazon een paar extraatjes in petto om Prime Day nog spectaculairder te maken. Prime-leden kunnen meedoen om tickets te winnen voor een aantal unieke experiences: een turbo triathlon met Average Rob, een comedy night met Pablo Andres en een Prime Rave met Amber Broos laten de Belgische Prime-leden toe om Prime Day op een bijzondere manier te vieren. Dit zijn money-can't-buy ervaringen speciaal voor Prime-leden.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ervaringen? Het is simpel: word Prime-lid! Voor slechts €2,99 per maand of €25 per jaar krijg je niet alleen toegang tot Prime Day deals, maar ook onbeperkte gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en nog veel meer. Meld je hier snel aan voor een Prime-lidmaatschap of een gratis 30-daagse proefperiode.

MAAAAAR.... extra goed nieuws, want TAGMAG geeft ook een hele hoop tickets weg voor de allereerste Prime Rave met Amber Broos! Tickets winnen doe je hier.

Als je maar één bodypart zou mogen scheren, welke zou dat dan zijn?

Simon Smetryns-08 juli 2024 om 16:20

De eerste festivalnacht hakt erin, maar gelukkig is de Philips Refresh Bar er om de festivalgangers terug op te knappen! Borsthaar, beenhaar of teenhaar? Philips OneBlade to the rescue! Clémentine stelt scherpe vragen.

Ontdek meer