Man doet ruim 3.200 (!) push-ups in een uur

Karen Luiken-16 april 2023 om 07:02

Heb jij al moeite met tien push-ups? Wacht maar tot je hoort wat Lucas Helmke kan. Hij heeft volgens Guiness World Records een wereldrecord verbroken door in een uur tijd 3.206 push-ups te doen.

Lucas begon zo’n twee à drie jaar geleden met trainen. Toen hij er helemaal klaar voor was, besloot hij een poging te doen om het record van het aantal push-ups binnen een uur te verbreken. Dat is met een aantal van 3.206 gelukt. Hij deed er ongeveer 53 per minuut, of iets minder dan één per seconde. Voorheen stond het record op naam van de Australische Daniel Scali, die 3.182 push-ups binnen een uur deed.

De nieuwe recordhouder is van plan nog veel meer records te gaan verbreken. “Dit is het eerste record dat ik wil vestigen in een reeks van push-uprecords”, zegt Lucas. “Daarna wil ik ook nog andere fysieke records breken.”

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

Ontdek meer