Loop jij straks met deze vuilniszak-look-alike schoenen rond?

Maxine Decaluwé-05 april 2023 om 08:50- Foto:

Jam Press/D&G

Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana brengt nieuwe schoenen op de markt die je écht wel bijzonder kan noemen.. Misschien wel net iets te bijzonder, want fans van het modehuis lijken niet helemaal enthousiast te zijn. Denk jij er hetzelfde over?

Fashionista's staan niet echt te springen voor het nieuwe ontwerp van Dolce & Gabbana’s. In hun ogen hebben de schoenen meer weg van een vuilniszak, dan van schoenen. Dat is ook af te leiden aan de reacties op sociale media, met reacties zoals:: "D&G sneaker en tas in één?” of "Misschien zijn ze voor mensen die niet op hoge hakken willen lopen.”

Hoe dan ook, het luxemerk brengt wel vaker minder praktische stukken op de markt. Dat bevestigde ook Kim Kardashian toen ze over een rode loper struikelde in een D&G-jurk en nauwelijks de trap op kon.

Toch fan van dit unieke paar? Voor 1.200 dollar kan je deze designerschoenen de jouwe noemen, amai!

Jam Press/D&G

Iconische outfits uit 'Barbie' nu te koop

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:33

Barbie kan dan wel de hoofdrol spelen in de vorige week verschenen film van regisseur Greta Gerwig, het verhaal was niet compleet zonder Ken. Zijn humor en vooral zijn kledingstijl maken het geheel tot een succes. Jaloers op zijn outfits? Jij kunt er binnenkort ook in rondlopen.

Als je ‘Barbie’ inmiddels al hebt gezien, kunnen de outfits van Ken je niet ontgaan zijn. Het personage dat gespeeld wordt door Ryan Gosling, promoot zichzelf met behulp van zijn kleding. De ene keer draagt hij een gekleurde trui met de tekst ‘I Am Kenough’, de andere keer een shirt met ‘Ken-rgy’.

De vraag naar deze outfits was blijkbaar groot, want de kleding is nu verkrijgbaar via een website met merchandise van ‘Barbie’. Er zijn shirts, truien, tanktops en zelfs spijkerjasjes. Voor alle Kens onder ons, maar ook voor alle Barbies.

Verder zijn er ook barbies met iconische outfits uit de films, mokken, tasjes en allerlei andere musthaves. De prijzen variëren van 14 tot 140 euro.

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Ontdek meer