Uitverkocht: 600$ jeans met 'urinevlek'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 14:02

Wie had gedacht dat in je broek plassen ooit modieus zou zijn? Het Brits-Italiaans modemerk Jordanluca zorgt voor ophef online, dankzij hun 'Stain Stonewash' jeans. De broek heeft namelijk een donkere vlek vlakbij het kruis, waardoor het lijkt alsof er een ongelukje gebeurd is.

De 'urinevlek jeans' maakte zijn debuut tijdens Milan Fashion Week. En raad eens? De lichtere versies van de jeans, die $610 USD kosten, zijn online helemaal uitverkocht. Het is niet duidelijk wanneer Jordanluca de jeans met vlekken in het kruis opnieuw zal aanvullen, maar mensen kunnen zich registreren om een melding te ontvangen als ze weer beschikbaar zijn.

Je kunt de look eenvoudig namaken zonder veel geld uit te geven door gewoon een paar jeans te pakken dat je al hebt en er een vloeistof naar keuze over te gooien. Of door er gewoon in te plassen natuurlijk...

Haai gespot bij kust Gran Canaria, strand gesloten

Karen Luiken-17 juni 2024 om 09:30- Foto:

Photo by Marcelo Cidrack on Unsplash

Ga je deze zomer naar Gran Canaria? Lees dan vooral niet verder als je zorgeloos van je vakantie wilt kunnen genieten. Een strand op het eiland is tijdelijk gesloten nadat er in het water een twee meter lange haai is gespot. Dat meldt Mirror.

Het gaat om het strand Melenara Beach aan de oostkant van het eiland. Verschillende mensen lagen in het water toen de haai langs zwom. “De strandwacht begon op zijn fluitje te blazen en gaf aan dat iedereen uit het water moest komen”, aldus een meisje volgens Mirror. “Ik keek om me heen en zag een vin.” Een vriend van het meisje dat er ook bij was, zegt: “Toen we de vin boven het water uit zagen steken, zijn we zo snel mogelijk uit het water in de richting van het strand gegaan.”

De haai blijkt een hamerhaai te zijn. Hulpdiensten hebben het dier proberen te lokaliseren, maar dat is tot nu toe nog zonder resultaat. Het is niet duidelijk hoe lang het strand gesloten blijft.

ALDI heeft nieuwe 'fanwear' kledinglijn

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 08:36

T-shirts, sokken, petten, hoedjes, heup- en schoudertasjes, slippers en strandhanddoeken. ALDI trapt de zomer af met een eigen ‘fanwear’ kledingcollectie. Klanten kunnen elk van de items scoren voor minder dan 10 euro.

Met de zomer voor de deur pakt ALDI uit met een heel toffe collectie voor zijn fans! De kledinglijn bestaat uit 8 verschillende items met het iconische ALDI-logo en/of het kenmerkende blauw-wit gestreepte ALDI-patroon. Van originele sportsokken over een leuk festivalhoedje of -tasje tot een te gek zomershirt, de collectie is helemaal summer proof.

Styliste Sarah Roelstraete geeft enkele tips hoe je de ALDI-collectie helemaal fashionable kan dragen: “De items vallen qua kleur goed te combineren met een rode broek of jeans, wat een trendkleur is deze zomer. In combinatie met een blazer kan je zo een casual chique look creëren. De sokken in tennisstijl passen dan weer perfect binnen de ‘tenniscore’ fashiontrend. Met de cropped T-shirts en een wijde denim of utility wear (bv. parachutebroeken) kan je een mooie streetwear look creëren.”

De collectie is beschikbaar vanaf zaterdag 29 juni in alle ALDI-winkels.

Ontdek meer