Uitverkocht: 600$ jeans met 'urinevlek'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 14:02

Wie had gedacht dat in je broek plassen ooit modieus zou zijn? Het Brits-Italiaans modemerk Jordanluca zorgt voor ophef online, dankzij hun 'Stain Stonewash' jeans. De broek heeft namelijk een donkere vlek vlakbij het kruis, waardoor het lijkt alsof er een ongelukje gebeurd is.

De 'urinevlek jeans' maakte zijn debuut tijdens Milan Fashion Week. En raad eens? De lichtere versies van de jeans, die $610 USD kosten, zijn online helemaal uitverkocht. Het is niet duidelijk wanneer Jordanluca de jeans met vlekken in het kruis opnieuw zal aanvullen, maar mensen kunnen zich registreren om een melding te ontvangen als ze weer beschikbaar zijn.

Je kunt de look eenvoudig namaken zonder veel geld uit te geven door gewoon een paar jeans te pakken dat je al hebt en er een vloeistof naar keuze over te gooien. Of door er gewoon in te plassen natuurlijk...

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

Vier nieuwe kandidaten maken intrede in 'Belgium's Next Top Model'

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:23

Vorige week ging het nieuwe seizoen van 'Belgium's Next Top Model' van start met 10 modellen die strijden om de felbegeerde titel en een contract bij NOAH Mgmt. In de nieuwste aflevering voegen zich nog 4 extra modellen bij de groep. Aissata, Lode, Paulien en Zeno zijn door de jury gekozen als wildcards vanwege hun opvallende prestaties tijdens de casting. Hoe zullen de andere modellen reageren? En welk effect zal dit hebben op de groepsdynamiek?

Maak kennis met de 4 nieuwe kandidaten:

Lode (17)

Lode is de jongste deelnemer van het gezelschap en een echte fashion addict. Hij studeert Creatie & Mode in het secundair onderwijs en schoolt zich wekelijks bij op de kunstacademie waar hij creatief bezig is. Daarnaast kan hij solderen op schelpen en tanden om leuke sieraden te maken. Zijn avontuur begon vorig jaar toen hij model mocht zijn voor een student van de Koninklijke academie van Antwerpen en een paar maanden later voor SandyBeachknits. Lode noemt zichzelf een ‘kuiken net uit het ei’, klaar om te leren en te groeien tot een haan. Hij heeft helemaal zin in een doorbraak als topmodel.

Zeno (19)

Zeno woont in Antwerpen, maar is geboren in Beijing en werd geadopteerd toen hij 2 jaar oud was. Hij studeert fotografie aan de Sint-Lucas Hogeschool. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, drum en piano. Muziek maakt hem rustig, voornamelijk muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Zo groeide ook zijn interesse in mode. Als fotograaf in spe staat hij meestal aan de andere kant, maar voor Belgium's Next Top Model wil hij graag zelf voor de lens staan. Zijn Aziatische looks, grootte en kledingstijl maken hem de geschikte kandidaat.

Paulien (22)

Paulien woont in Sint-Niklaas en werkt voorlopig in een kunstwinkel. Ze volgde een opleiding fotografie en start binnenkort met een opleiding tot professioneel make-up artist. Zo werkt ze aan een brede set aan vaardigheden die ze kan toepassen in de modewereld. Paulien heeft al wat modellen ervaring. Ze ging op haar 15 jaar bij een agentschap, waar ze 4 jaar lang actief was en daarna 3 jaar werkte als freelance model tijdens haar hogeschoolstudies. 2024 was voor haar tot nu toe al een ongelooflijk jaar. Ze woonde een maand in India en kon veel leuke jobs uitoefenen. Onder het motto "Waar een wil is, is een weg” is ze helemaal klaar voor het Belgium's Next Top Model-avontuur.

Aissata (20)

Aissata, studente psychologie, is geboren in België en heeft een Senegalese moeder en Mauritaanse vader. Met haar deelname aan Belgium's Next Top Model wil ze zichzelf bewijzen en uit haar comfortzone stappen. Ze is vastberaden, competitief en gelooft dat ze de kwaliteiten heeft om te winnen. Haar zussen zijn haar inspiratie. Eén van hen zong al met wereldsterren zoals Lauryn Hill en Youssou N'Dour. Wat Aissata bijzonder maakt, is haar doorzettingsvermogen: eenmaal ze een doel heeft, zet ze er zich helemaal voor in. Nieuwe uitdagingen maken haar enthousiast, een eigenschap die nog goed van pas zal komen tijdens Belgium's Next Top Model.

In de tweede aflevering van 'Belgium's Next Top Model' 2024, krijgen de eerste 10 finalisten de beruchte make-over en gaan ze de fotoshoot met fotograaf Michael Smits in, zonder dat ze hun nieuwe look te zien krijgen. Elodie Ouedraogo is deze week gastjurylid. Elke vrijdag kijk je naar een nieuwe aflevering, exclusief op Streamz

Ontdek meer