Hebben: roze 'Harry Potter'-toiletpapier

Dieter Blarinckx-02 april 2023 om 15:22

De afgelopen jaren is de hoeveelheid aan ‘Harry Potter’-merch alleen maar toegenomen. Tegenwoordig kan je wel de zotste items terugvinden die een link hebben met de Wizarding World van J.K. Rowling, maar dit nieuwe item wilden we jullie zeker niet onthouden! Er is nu namelijk ook ‘Harry Potter’-toiletpapier!

Waarom zou je het houden bij saai wit toiletpapier als je het kleinste kamertje ook wat meer magie kan geven? Met dit felroze toiletpapier van ‘Harry Potter’ ga je waarschijnlijk nog liever naar het grote toilet! Op het toiletpapier staat het gezicht van een van de meest gehate personages ooit: Dolores Jones Umbridge. Ja, je kan dus letterlijk je kont afvegen met Umbridge!

Voorlopig is het toiletpapier enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar hopelijk kan je het binnenkort ook in Europa vinden!

Update: ondertussen werd bevestigd dat het om een aprilvisactie van Mugglenet ging :(

Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Ontdek meer