Dit testje zou vertellen hoe lang jij nog te leven hebt

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:06

Benieuwd hoe lang je nog te leven hebt? Het internet is in de ban van een trucje dat een antwoord zou geven op die vraag. Nieuwsgierige mensen doen massaal een test waarbij je niets meer hoeft te doen dan staan, zitten en vervolgens weer opstaan.

De test is heel eenvoudig. Je begint in een staande positie, gaat vervolgens in kleermakerszit op de grond zitten en staat dan weer op. Je mag hierbij alleen je benen en buikspieren gebruiken. Jezelf naar boven duwen met je armen is niet toegestaan.

Je begint volgens LadBible met tien punten in staande positie. Iedere keer dat je je handen, armen of delen van je benen moet gebruiken, verlies je een punt. Wie een acht of hoger scoort, doet het goed. Scoor je laag? Dan hebben we verontrustend nieuws. Uit een onderzoek is gebleken dat hoe lager de score is, hoe groter de kans dat iemand in de komende zes jaar zal overlijden. Daar moet dan wel de kanttekening bij worden gemaakt dat de test normaal gesproken wordt gebruikt door 51- tot 80-jarigen.

Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer