Influencer die met zichzelf trouwt, vraagt scheiding aan na 24 uur

Nezir Yikik-13 maart 2023 om 09:58- Foto:

Instagram @Sofimaure_

Sofi Maure (25), kondigde het huwelijk met zichzelf voor het eerst aan in februari. Jawel, je leest het goed! Sofi stapte écht in het huwelijksbootje met zichzelf.

Maure had een trouwjurk gekocht en zelf een taart gebakken om de grote dag te vieren. Hoewel sommigen de beslissing van de influencer steunden, had het merendeel een sterke mening en vonden dat het om aandachttrekkerij ging.

Aan het sprookje kwam helaas snel een einde, want de bruid betwijfelde al snel haar eigen toewijding. Slechts één dag later, op 20 februari, vroeg ze een scheiding aan. Maure liet weten dat ze het huwelijk na een dag al niet meer aankon en geen andere uitweg vond.

Zet je schrap, want hier komt de (ex-)bruid:

Instagram @Sofimaure_

Student verliest ledematen na eten leftovers

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:37- Foto:

Photo by Jonathan Lim on Unsplash

Het eten van leftovers van een kamergenoot is een student bijna fataal geworden. LadBible meldt dat hij meerdere operaties moest ondergaan waarbij al zijn medelaten geamputeerd moesten worden.

De student at kipnoedels die zijn huisgenoot de vorige avond in een restaurant had gehaald en vervolgens in de koelkast had gezet. Nadat de man het gerecht at, begon hij zich vrijwel meteen ziek te voelen. Hij had een ernstig hoge temperatuur, kreeg buikpijn, had een polsslag van 166 slagen per minuut en moest worden verdoofd. Een helikopter moest hem ophalen en bracht hem naar de intensive care van een ziekenhuis.

“De patiënt was gezond tot twintig uur voor deze opname toen ernstige buikpijn en misselijkheid ontstonden nadat hij restanten van rijst met kip van een restaurantmaaltijd had gegeten”, zo valt te lezen in een rapport in het New England Journal of Medicine. “Vijf uur voor de opname ontwikkelde zich een paarsachtige verkleuring van de huid.”

De student bleek aan een agressieve bacteriële infectie te lijden waarbij zijn bloed begon te stollen en zijn nieren het begaven. Hij moest zowel zijn vingers als (een deel van) zijn benen laten amputeren.

Record: deze Rollercoaster Tycoon-achtbaan duurt een eeuwigheid

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:56

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook het verhaal van deze Nederlander. Hij bouwde immers de langste RollerCoaster Tycoon-achtbaan ooit! De hele rit gaat door tot in de eeuwigheid.

De Nederlander Marcel Vos legt in een video op zijn YouTube-kanaal uit hoe zijn fameuze rollercoaster nu net in elkaar zit. Zijn gloednieuwe achtbaan zou zelfs zo’n 3 tredeciljoen jaar duren. Om je een idee te geven: dat is een 1 met 78 nullen achter! :D

Maar hoe kwam hij hier nu net bij? Marcel maakte gebruik van meerdere obscure achterpoortjes en was gewoon slim in zijn denken. Zo koppelde hij 250 verschillende achtbanen aan elkaar, waarbij een karretje pas mag vertrekken als het karretje in de achtbaan ernaast arriveert in het station.

Check zijn bizarre record in deze video:

Ontdek meer