ZIEN: Verrassende verschijning op OnlyFans

Maxine Decaluwé-06 maart 2023 om 15:15- Foto:

Andreas Cahling/Instagram

Andreas Cahling, beter bekend als Thor in Kung Fury, is voortaan de populairste opa met zijn OnlyFans-account. De 70-jarige zorgt niet alleen voor eye candy op het platform, hij inspireert ook mensen om te pronken met hun fitness body.

andreascahling/Instagram

In april 2022 maakte Andreas een account aan op OnlyFans. Met meer dan 47.000 volgers op Instagram, krijgt hij sindsdien oneindig veel reacties binnen als: "Wauw. Hoe ouder je wordt, hoe mooier je eruitziet. Vooral als je poseert in die schaarse zwembroek."

Andreas stopte in 2016 met professioneel bodybuilding, toch blijkt uit zijn Instagram-posts dat fitness nog steeds een groot deel van zijn leven inpalmt. Hij wil niet per se stoefen met zijn lichaam, maar wil vooral de huidige fitnessers motiveren en moed inspreken.

Hoe hij op zo’n leeftijd nog zo gespierd kan zijn? Dat zou volgens hem vooral genetisch en hormonaal bepaald zijn. "Voeding en beweging zijn ook belangrijke componenten, samen met een positieve houding en dankbaarheid voor de kleine dingen in het leven”, gaat Andreas verder.

Geïnteresseerd voor een abonnement op de hunky grandad? Een maandabonnement bij OnlyFans kost je tussen de tien en dertig euro.

Te veel gamen zorgt voor erectieproblemen, zeggen wetenschappers

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 10:47

Chinese wetenschappers hebben ontdekt dat als je te lang achter je computer zit, de kans op erectiestoornissen toeneemt. Te veel schermtijd maakt mannen letterlijk 'zacht'.

Uit onderzoek blijkt dat langdurig computergebruik ervoor zorgt dat je minder van een bepaald hormoon aanmaakt, het follikelstimulerend hormoon (FSH). Samen met testosteron is dat hormoon verantwoordelijk voor het aanmaken van zaadcellen bij jongens. En als dat proces wordt verstoord, kan dat leiden tot erectiestoornissen.

Het probleem zit niet enkel in het gamen. Tv kijken of rondrijden zonder doel, hebben hetzelfde effect.

Maar er is geen reden om meteen je schermen en gameconsoles in de vuilbak te gooien, want je kan dit probleem tegengaan door meer te bewegen.

McDonald's krijgt parfum met frietgeur

Karen Luiken-09 maart 2024 om 11:36- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Begin jij meteen te kwijlen als je de frietjes van McDonald’s ruikt? Goed nieuws: je kunt deze geur binnenkort de hele dag om je heen hebben hangen. McDonald’s komt met een parfum die naar frietjes ruikt.

Het nieuws wordt gedeeld door de Japanse tak van de fastfoodketen. “We hebben geprobeerd een parfum te creëren die naar frietjes ruikt”, zo klinkt het op social media. “Perfect voor een leuke date.”

Het luchtje komt er in drie verschillende varianten. De eerste ruikt naar de klassieke frietjes van McDonald’s, de tweede naar een variant met zeewier en de derde naar frietjes met knoflook, zwarte peper en mayonaise.

Het is nog niet bekend wanneer de parfum officieel of de markt komt. Sommige mensen twijfelen of het überhaupt gaat gebeuren, aangezien de datum van 1 april weer nadert. Het zou dus ook goed om een grap kunnen gaan.

Ontdek meer