ZIEN: Verrassende verschijning op OnlyFans

Maxine Decaluwé-06 maart 2023 om 15:15- Foto:

Andreas Cahling/Instagram

Andreas Cahling, beter bekend als Thor in Kung Fury, is voortaan de populairste opa met zijn OnlyFans-account. De 70-jarige zorgt niet alleen voor eye candy op het platform, hij inspireert ook mensen om te pronken met hun fitness body.

andreascahling/Instagram

In april 2022 maakte Andreas een account aan op OnlyFans. Met meer dan 47.000 volgers op Instagram, krijgt hij sindsdien oneindig veel reacties binnen als: "Wauw. Hoe ouder je wordt, hoe mooier je eruitziet. Vooral als je poseert in die schaarse zwembroek."

Andreas stopte in 2016 met professioneel bodybuilding, toch blijkt uit zijn Instagram-posts dat fitness nog steeds een groot deel van zijn leven inpalmt. Hij wil niet per se stoefen met zijn lichaam, maar wil vooral de huidige fitnessers motiveren en moed inspreken.

Hoe hij op zo’n leeftijd nog zo gespierd kan zijn? Dat zou volgens hem vooral genetisch en hormonaal bepaald zijn. "Voeding en beweging zijn ook belangrijke componenten, samen met een positieve houding en dankbaarheid voor de kleine dingen in het leven”, gaat Andreas verder.

Geïnteresseerd voor een abonnement op de hunky grandad? Een maandabonnement bij OnlyFans kost je tussen de tien en dertig euro.

Oudste hond ter wereld (31) overleden

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:59

Bobi, de oudste hond ter wereld, is overleden. Zijn Portugese baasje heeft bekendgemaakt dat de harige viervoeter op 31-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies in een dierenziekenhuis.

De hond woonde samen met zijn baasje Leonel Costa en vier katten op een boerderij in het dorp Conqueiros in Portugal. Hij werd geboren op 11 mei 1992, toen zijn baasje nog maar acht jaar oud was.

Bobi was een Rafeiro do Alentejo, een Portugees hondenras dat normaal gesproken tien tot veertien jaar oud wordt. Maar Bobi werd veel ouder; hij wist de 31 jaar en 165 dagen aan te tikken.

Hoe Bobi het zo lang vol heeft kunnen houden? Het geheim zit ‘m volgens zijn baasje in goed eten, veel frisse lucht en nog veel meer liefde. “Bobi eet hetzelfde als wij”, zei Leonel in een eerder gesprek met Associated Press.

Geobsedeerd door beroemdheden? Dan ben je mogelijk minder intelligent

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:19

Kun jij maar geen genoeg krijgen van roddels uit Hollywood? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Een nieuw onderzoek suggereert dat mensen die geobsedeerd zijn door beroemdheden mogelijk minder intelligent zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder bijna 1800 volwassenen die verschillende cognitieve tests moesten voltooien. Er werd onder meer gefocust op woordenschat en cijfersymbolen. Verder moesten ze ook vragen invullen over hoe geïnteresseerd ze waren in beroemde mensen.

De onderzoekers concludeerden dat de mensen die het meest geïnteresseerd waren in beroemdheden, vaker lagere prestaties hadden op de cognitieve tests. Het is alleen niet duidelijk of de obsessie met de beroemdheden een oorzaak of juist een gevolg was van het hebben van een lagere intelligentie.

“Hoewel het onderzoek niet bewijst dat het ontwikkelen van een sterke obsessie met je favoriete beroemdheid ervoor zorgt dat je lager scoort op cognitieve tests, suggereert het wel dat het verstandig kan zijn om de gevoelens voor je idool zorgvuldig in de gaten te houden”, zo klinkt het volgens The Independent.

Ontdek meer