Disneyland Paris kondigt Halloween- en Kerstseizoen 2023 aan

Dieter Blarinckx-28 februari 2023 om 21:37- Foto:

Disneyland Paris

Hoewel Kerstmis eigenlijk nog maar net achter ons ligt heeft het populairste pretpark van Europa, Disneyland Paris, nu toch al bekendgemaakt wanneer we ons in 2023 kunnen onderdompelen in de magie van Halloween en Kerstmis. En dat vatten we hier even voor je samen.

Vanaf 1 oktober tot en met 5 november wordt Disneyland Paris ondergedompeld in een griezelige vibe, want dan staat het Franse themaresort helemaal in het teken van Halloween!

Wie eerder de gezellige en cosy kant op wil, kan vanaf 11 november zich helemaal onderdompelen in de magie van Kerst. Vanaf die datum zullen beide parken helemaal in het teken staan van de gezelligste periode van het jaar. Dat kerstseizoen zal lopen tot en met 7 januari 2024.

Een meer gedetailleerd overzicht van de twee feestelijke seizoenen zal snel gedropt worden op de officiële kanalen van het park zelf.

Check hun aankondiging hieronder:

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

WIN: 25 duotickets voor allereerste Prime Rave met Amber Broos

Chelsy Vanlerberghe-11 juli 2024 om 12:56

Prime Day 2024 staat voor de deur op dinsdag 16 en woensdag 17 juli! Profiteer 48 uur lang van de beste deals op amazon.com.be en maak kans op exclusieve ervaringen. En noteer alvast 20 september in je agenda voor een exclusieve Prime Rave in de iconische Kasko Club in Antwerpen met Amber Broos & The Subs. TAGMAG is ook van de partij en we smijten met tickets! Wil jij erbij zijn met je lief/crush/bestie? Beantwoord dan de wedstrijdvraag hieronder!

Prime Day begint om 00:01 op 16 juli en loopt tot 23:59 op 17 juli. Het is dé kans voor Prime-leden om te profiteren van gigantische kortingen op fashion, tech, beauty en meer. Elke 5 minuten komen er nieuwe deals bij, dus refreshen = scoren!

Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. En dit jaar pakt Amazon België extra groot uit met money-can’t-buy experiences voor Prime-leden, zoals een turbo triatlon met Average Rob, een comedy night met Pablo Andres en natuurlijk de exclusieve Prime Rave met Amber Broos.

Hoe maak je kans op zo’n Prime Day Experience? Simpel: word Amazon Prime-lid! Voor slechts € 2,99 per maand of € 25 per jaar krijg je toegang tot Prime Day deals, gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en meer. Ben je al lid? Dan moet je je enkel nog voor de wedstrijd registreren!

Daarnaast hebben wij ook een hele stapel tickets voor je klaarliggen. Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we je daar!

Ontdek meer