Met deze collectie wil Tommy Hilfiger de straatcultuur in leven houden

Maxine Decaluwé-28 februari 2023 om 10:50- Foto:

Theo Cottle

Kan je niet wachten om te gaan lenteshoppen? Dan ben je aan het juiste adres bij Tommy Hilfiger. De winter-etalage van het Amerikaanse kledingmerk wordt ingeruild door een nieuwe collectie van hedendaagse streetwear-klassiekers. Dompel je onder in de Japanse lowriding-gemeenschap.

Tommy Collection wil gemeenschappen over de hele wereld verbinden en de straatcultuur met hiphop vibes levendig houden. Dit seizoen zet TOMMY JEANS de Japanse lowriding in de kijker, meer bepaald de Chicano cultuur.

De Spring '23 Tommy Collection bestaat uit 55 items en bevat vooral moderne basisstukken met seizoensgebonden aanpassingen. Een van de must haves is de Chicago windjack met afneembare mouwen in het rood en blauw.

Tommy Hilfiger hecht enerzijds belang aan het feit dat iedereen zich goed voelt in kledij. Anderzijds willen ze prep-, skate- en hiphop-esthetiek mengen. Een mix van proporties met een sportieve touch is verzekerd!

© Theo Cottle

© Theo Cottle

© Theo Cottle

© Theo Cottle

© Theo Cottle

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Design voor een prikkie: Zeeman lanceert collectie zonnebrillen

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:56

Zonnebrillen van honderden euro’s zijn geen uitzonderingen als je kijkt bij merken als Gucci, Prada of Isabel Marant. Ze kosten veel geld en niet iedereen zal ze kunnen betalen. Geldt dat ook voor jou? Zeeman is er voor je. De winkelketen komt met een betaalbare collectie design zonnebrillen.

Zeeman is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde brildesigner. Met als uitdaging: echte design zonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs op de markt brengen.

Het resultaat? Twee verschillende lijnen, waar de ClassicZ-collectie er een van is. Deze bestaat uit vijf ontwerpen die geïnspireerd zijn op de basisvormen van klassieke brilmonturen. De tweede lijn is de SpecialZ-collectie met drie opvallende designs, die allemaal voorzien zijn van de iconische Zeeman-kleuren.

Zowel de klassieke als de speciale lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar. De basic monturen kosten 24,99 euro per stuk, voor de andere brillen betaal je 49,99 euro.

Ontdek meer