Dreamjob alert: bedrijf zoekt Pokémon-expert

Karen Luiken-27 februari 2023 om 08:06

Weet jij alles over Pikachu, Charizard, Eevee en alle andere Pokémon? Deel jij de droom van Ash Ketchum om de ultieme Pokémon Master te worden? En ben je heel toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe job? We hebben je droombaan gevonden.

Catawiki, het online veilingplatform voor bijzondere objecten, is op zoek naar een fulltime Pokémon-expert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van Pokémon-veilingen en -verzamelingen met unieke ruilkaarten. Je moet de meest bijzondere kaarten die op Catawiki worden aangeboden beoordelen en selecteren, je moet contacten onderhouden met belangrijke verzamelaars uit de hele wereld, bezoekt toonaangevende beurzen en onderhoudt je netwerk om de Pokémon-veilingen op het platform uit te breiden.

Bij deze baan komt het beste van twee werelden samen. Je mag zelf weten vanaf welke plek je werkt én je krijgt betaald terwijl je met Pokémon bezig bent. Kan het nog beter? Nee. Solliciteren doe je hier.

Snowjob (3/3): Met je baas n___?????

Simon Smetryns-17 februari 2023 om 16:00

In Snowjob gingen we op zoek naar de beste jobstudenten, zij mochten tijdens Belgian Week in Val Thorens voor ons werken. Hier is het verslag van een geweldige week.

Job: Disneyland Paris op zoek naar nieuwe Ariël-actrices

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:11

Groot nieuws uit de pretparkwereld want naar aanleiding van de release van ‘The Little Mermaid’ gaat Disneyland Paris op zoek naar nieuwe, donkere actrices voor de rol van zeemeermin Ariël in de parken.

Tot voor kort waren de actrices in het bekende Franse park steeds wit, maar door de release van de live-action remake van ‘The Little Mermaid’ , gaan ze nu ook op zoek naar donkere meisjes voor de rol. In de opkomende film zal actrice en zangeres Halle Bailey in de huid (of vinnen) kruipen van de iconische prinses.

Concreet wordt er gezocht naar een vrouwelijke of non-binaire artiest met een lengte tussen 157 en 168 centimeter. Kandidaten moeten energiek, creatief, dynamisch, secuur en punctueel zijn, zo staat te lezen op de vacature.

Inschrijven kan tot 12 maart via deze website.

Ontdek meer