Louis Tomlinson: “ik was jaloers op Harry Styles’ solocarrière”

Nezir Yikik-25 februari 2023 om 17:45- Foto:

Instagram Louis Tomlinson

Louis Tomlinson, één van de voormalige One Direction-leden, geeft toe dat hij jaloers was op het succes van Harry Styles’ solocarrière. Zijn eigen solocarrière kwam minder op gang, terwijl die van Styles als een raket de lucht omhoogschoot.

De inmiddels 31-jarige singer-songwriter zou doodsbang geweest zijn, toen de boysband na een succes van vijf jaar uit elkaar ging in 2015. Dat liet hij recent weten tijdens een openhartig interview met het Britse dagblad ‘The Times’.

Dat gevoel verwijt hij vooral aan zijn onzekerheid en het vinden van zijn draai in de muziekindustrie. Met het ouder worden, heeft hij geleerd om zijn persoonlijke issues een plek te geven en het leven door een andere bril te bekijken. “Eerder wist ik niet hoe dat moest, maar nu weet ik dat ik het kan”.

Tomlinson kondigde drie maanden geleden nog een wereldtour aan voor zijn nieuwe soloalbum Faith in the Future, met een tussenstop in het Antwerpse Sportpaleis op 12 oktober 2023.

Vanaf maart kan je al genieten van de langverwachte documentaire All Of Those Voices’, die ook te zien zal zijn in de Belgische bioscopen. De documentaire is een verfrissende, rauwe en echte kijk op het leven van de zanger.

Meer info over het concert en de ticketprijzen, vind je op de website van Live Nation of het Antwerpse Sportpaleis!

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Ontdek meer