Louis Tomlinson: “ik was jaloers op Harry Styles’ solocarrière”

Nezir Yikik-25 februari 2023 om 17:45- Foto:

Instagram Louis Tomlinson

Louis Tomlinson, één van de voormalige One Direction-leden, geeft toe dat hij jaloers was op het succes van Harry Styles’ solocarrière. Zijn eigen solocarrière kwam minder op gang, terwijl die van Styles als een raket de lucht omhoogschoot.

De inmiddels 31-jarige singer-songwriter zou doodsbang geweest zijn, toen de boysband na een succes van vijf jaar uit elkaar ging in 2015. Dat liet hij recent weten tijdens een openhartig interview met het Britse dagblad ‘The Times’.

Dat gevoel verwijt hij vooral aan zijn onzekerheid en het vinden van zijn draai in de muziekindustrie. Met het ouder worden, heeft hij geleerd om zijn persoonlijke issues een plek te geven en het leven door een andere bril te bekijken. “Eerder wist ik niet hoe dat moest, maar nu weet ik dat ik het kan”.

Tomlinson kondigde drie maanden geleden nog een wereldtour aan voor zijn nieuwe soloalbum ‘Faith in the Future’, met een tussenstop in het Antwerpse Sportpaleis op 12 oktober 2023.

Vanaf maart kan je al genieten van de langverwachte documentaireAll Of Those Voices’, die ook te zien zal zijn in de Belgische bioscopen. De documentaire is een verfrissende rauwe en echte kijk op het leven van de zanger.

Meer info over het concert en de ticketprijzen, vind je op de website van Live Nation of het Antwerpse Sportpaleis!

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer