Louis Tomlinson: “ik was jaloers op Harry Styles’ solocarrière”

Nezir Yikik-25 februari 2023 om 17:45- Foto:

Instagram Louis Tomlinson

Louis Tomlinson, één van de voormalige One Direction-leden, geeft toe dat hij jaloers was op het succes van Harry Styles’ solocarrière. Zijn eigen solocarrière kwam minder op gang, terwijl die van Styles als een raket de lucht omhoogschoot.

De inmiddels 31-jarige singer-songwriter zou doodsbang geweest zijn, toen de boysband na een succes van vijf jaar uit elkaar ging in 2015. Dat liet hij recent weten tijdens een openhartig interview met het Britse dagblad ‘The Times’.

Dat gevoel verwijt hij vooral aan zijn onzekerheid en het vinden van zijn draai in de muziekindustrie. Met het ouder worden, heeft hij geleerd om zijn persoonlijke issues een plek te geven en het leven door een andere bril te bekijken. “Eerder wist ik niet hoe dat moest, maar nu weet ik dat ik het kan”.

Tomlinson kondigde drie maanden geleden nog een wereldtour aan voor zijn nieuwe soloalbum Faith in the Future, met een tussenstop in het Antwerpse Sportpaleis op 12 oktober 2023.

Vanaf maart kan je al genieten van de langverwachte documentaire All Of Those Voices’, die ook te zien zal zijn in de Belgische bioscopen. De documentaire is een verfrissende, rauwe en echte kijk op het leven van de zanger.

Meer info over het concert en de ticketprijzen, vind je op de website van Live Nation of het Antwerpse Sportpaleis!

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer